Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Povestea "Avatar" revine cu un nou film - TRAILER

După 13 ani, "Avatar" revine în atenția fanilor cu o nouă parte. Aceasta marchează continuarea mult așteptată a filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Te invităm să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Avatar: The Way of Water"
Trailer "Avatar: The Way of Water" │ FOTO: captură YouTube / Avatar

Intitulată "Avatar: The Way of Water", pelicula este prima dintre cele patru continuări din franciza de succes regizată de James Cameron. Filmul ar fi trebuit să fie lansat în 2014, dar după o serie de amânări, "Avatar 2" ajunge în cinematografe pe 16 decembrie 2022. Filmările pentru această continuare s-au încheiat în 2020 în tandem cu "Avatar 3", care este programat de lansare în 2024. Este urmat de "Avatar 4" pe 18 decembrie 2026 și "Avatar 5" pe 22 decembrie 2028.

Conform producătorului Jon Landau, în centrul fiecăreia dintre cele patru continuări va fi familia Sully. Fiecare poveste va fi de sine stătătoare și fiecare va ajunge la propria sa concluzie. Totuși, privită în ansamblu, călătoria prin toate cele patru filme va conduce la o saga memorabilă.

Cel de-al doilea "Avatar" îi va avea în rolurile principale pe mulți dintre membrii distribuției filmului original, inclusiv Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Sam Worthington. Acestora li se alătură Kate Winslet în rolul lui Ronal, Michelle Yeoh în rolul Dr. Karina Mogue și Oona Chaplin în rolul lui Varang.

Primul "Avatar" a depășit "Avengers: Endgame" și a devenit cel mai profitabil film din toate timpurile (conform vânzărilor de bilete), cu încasări de peste 2,8 miliarde de dolari la nivel global.

Trailer "Avatar: The Way of Water":

Trending