Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Asia Express devine în 2022 America Express; Drumul Aurului va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia

Asia Express ajunge în 2022 la cel de-al cincilea sezon, dar și pe un alt continent. Emisiunea se transformă în America Express, iar Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Publicat

pe

Asia Express devine America Express
Asia Express devine America Express │ FOTO: Antena 1

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

America Express - Care este regulamentul și ce elemente noi au fost introduse în acest sezon

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. În perioada următoare vor fi anunțate numele vedetelor care vor participa.

Ediția din 2021 a emisiunii a fost câștigată de Mihai Petre şi Elwira. Cei doi s-au luptat pentru titlu cu Emy şi Cuza de la "Noaptea Târziu", ultimele probe desfășurându-se în Tel-Aviv şi Ierusalim. Premiul sezonului a constat în 30.000 de euro.

Comentează

Trending