Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce artiști cântă la festivalul CATEDRAL 2022 din Iași: Lineup-ul complet

CATEDRAL, festivalul de muzică și arte vizuale cu un lineup curatoriat de Summer Well, a anunțat lista completă a artiștilor confirmați la ediția din 2022. Spike și trupa Robin and the Backstabbers sunt ultimele două nume-surpriză anunțate de organizatori.

Publicat

pe

Robin and the Backstabbers în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Rapperul Spike, cu milioane de fani în țară și peste hotare, și Robin and the Backstabbers, formație cunoscută în zona de pop rock și rock alternativ, se vor alătura, astfel, listei CATEDRAL, care cuprinde unii dintre cei mai populari artiști români și străini ai momentului. CATEDRAL 2022 se va desfășura în Grădinile Palas din Iași, în perioada 20 - 21 mai.

Lineup-ul pe zile al CATEDRAL 2022:

În ambele zile ale festivalului, porțile CATEDRAL se vor deschide pentru public începând cu orele 15.00, iar concertele se vor desfășura până la miezul nopții.

Vineri, 20 mai

  • CS84,
  • Zimbru,
  • Alexandrina,
  • heophilus London,
  • Sevdaliza,
  • Robin and the Backstabbers,
  • Spike

Sâmbătă, 21 mai

  • Disco Sigaretta,
  • Dimitri's Bats,
  • Moonlight Breakfast,
  • Cassia,
  • Milky Chance

Bilete CATEDRAL 2022:

  • Accesul la CATEDRAL, pentru ambele zile ale festivalului, se face exclusiv pe bază de bilete, care pot fi cumpărate online, pentru prețul de 179 de lei + 6% booking fee.
  • Cei care vor să achiziționeze un bilet doar pentru o singură zi a festivalului vor plăti 99 de lei + 6% booking fee.

Totodată, caravanele CATEDRAL, de la care se pot achiziționa, de asemenea, bilete se plimbă prin tot Iașiul, una dintre ele poate fi găsită în fața Iulius Mall. Organizatorii anunță că accesul în Grădinile Palas, în perimetrul în care se va desfășura CATEDRAL, va fi permis, în această perioadă, exclusiv festivalierilor.

Spectacol New Media la CATEDRAL 2022

Catedrala, cea mai mare scenă ridicată, până acum, pentru un festival de muzică din România, va fi construită din lumini și este un proiect aparținând echipei coordonate de artistul vizual Andrei Cozlac, distins cu două premii UNITER pentru video mapping, în 2020 și în 2022. Andrei Cozlac și cei patru VJ din echipa sa - Silviu Apostol (Luda), Marian-Mina Mihai (Lalu), Radu Marțin și Daniel Mancaș - vor asigura spectacolul integral New Media al CATEDRAL.

În perimetrul în care se va desfășura CATEDRAL, spectatorii se vor putea bucura de o experiență senzorială unică. Lounge-uri, o zonă instagramabilă, baruri, food zone, live cooking show-uri, instalații artistice de ultimă generație, toate se vor desfășura pe ritmuri de muzică.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 20 mai 2022

Catedral 2022

Loc
Palas Mall
Comentează

Concerte & turnee

Festivalul PeriFEERIC transformă cartierele bucureștene în spații artistice

Pe 7 și 8 octombrie, Festivalul PeriFEERIC - NeighbourGOOD Days of Bucharest transformă mai multe zone periferice ale Capitalei în centre de expresie artistică ce vor găzdui o serie de evenimente atractive pentru publicul de toate vârstele. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii și program în articol.

Publicat

pe

Festivalul PeriFEERIC 2023
Festivalul PeriFEERIC 2023 │ FOTO: ARCUB

Organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București, Festivalul PeriFEERIC - NeighbourGOOD Days of Bucharest își propune să răspândească bucuria artei în fiecare colț al orașului pentru a crea o conexiune autentică între artiști și comunități, dar și să contribuie la încurajarea locuitorilor de a descoperi specificul necunoscut al zonelor periferice prin participarea activă la manifestări culturale variate.

Festivalul debutează sâmbătă, 7 octombrie, cu un spectacol de magie pentru copii și părinți, programat la ora 10.00, la Teatrul Nou, care îi va implica activ pe cei mici în trucuri magice și le va oferi o experiență amuzantă și distractivă. Evenimentele dedicate copiilor includ, de asemenea, și ateliere de actorie, susținute de actorii Studioului Film & Theatre Academy atât sâmbătă, 7 octombrie, cât și duminică, 8 octombrie, la ora 11.00, în sediul de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 138-142.

Bucureștiul își va dezvălui fața mai puțin cunoscută pasionaților de artă stradală în cadrul turului ghidat București Alternativ - o călătorie în arta stradală, de la centru la periferie, care va lua startul sâmbătă, 7 octombrie, la ora 11.00, în Piața Universității, și se va încheia, în jurul orei 14.00,  la A.M. Social Space, pe Str. Constantin Bosianu nr. 21. Bucureștenii care au (re)descoperit orașul în cadrul turului, dar și rezidenții din zonă pot participa aici, în intervalul orar 14.00-16.00, la un jam session susținut de Bucharest Sax Quartet și o serie de ateliere de graffiti și stencils.

Teatrul Nou le propune bucureștenilor un nou subiect de reflecție pe tema libertății și a schimbărilor într-o societate futuristă cu piesa de teatru "Străini în viitor", o comedie scrisă și regizată de Andrei Adam. Prima zi din programul PeriFEERIC se va încheia într-o explozie de energie cu un concert al cunoscutei trupe Robin and the Backstabbers, programat la ora 21.30, la Recul, pe Splaiul Unirii nr. 160.

PeriFEERIC se extinde duminică, 8 octombrie, cu un treasure hunt în cartierul Rahova, programat între orele 11.30 și 13.30, în care participanții vor descoperi misterele unor locuri emblematice din această zonă a Capitalei. Vânătoarea de comori urbane va lua startul în fața centrului comercial Liberty (Șoseaua Progresului nr. 151-171) și se va încheia la A.M. Social Space (Str. Constantin Bosianu nr. 21). Pentru a participa, persoanele interesate se pot înscrie la treasure hunt prin completarea acestui formular.

Programul de seară al celei de-a doua zile de festival include piesa de teatru "Un spectacol dumnezeiesc", după David Javerbaum, o comedie neagră în regia Iuliei Alexandra Neacșu, programată la ora 17.00, la Teatrul Nou.

Teatrul Infinit se înscrie în seria evenimentelor teatrale PeriFEERIC cu spectacolul "Eu cu cine mă mărit?", după un text scris de Silvia Gagu, în regia lui Bogdan Gagu. Programată la ora 19.30, reprezentația teatrală transformă scena Teatrului Infinit în epicentrul unei căutări continue a fericirii în contextul unei petreceri a burlăcițelor.

De la ora 18.00, în grădina J'ai Bistrot va concerta artista Cristina Lupu. Absolventă a Facultății de Compoziție, secția Jazz, la Universitatea Națională de Muzică din București, Cristina Lupu le va oferi bucureștenilor o experiență intimă cu un recital din compozițiile sale reunite sub titlul "Sweet Amnesia", o colecție de povești incluse pe albumul cu același titlu.

Oferta muzicală a Festivalului PeriFEERIC include, totodată, și concertul pianistului Flavian Chitic, programat la ora 18.00, la A.M. Social Space, dedicat iubitorilor de muzică clasică. Flavian Chitic este absolvent al unor instituții prestigioase de profil - Liceul de Arte "Victor Brauner" din Piatra Neamț și Universitatea Națională de Muzică din București.

Program PeriFEERIC - NeighbourGOOD Days of Bucharest

Sâmbătă, 7 octombrie

Teatrul Nou (Strada Matei Voievod nr. 88, sector 2)

10.00: Spectacol de magie pentru copii și părinți

20.00-21.30: Spectacol de teatru - "Străini în viitor"

Studio Film & Theatre Academy (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 138-142)

11.00: Ateliere de actorie pentru copii

Piața Universității – A.M. Social Space (Str. Constantin Bosianu nr. 21)

11.00-14.00: Tur ghidat București Alternativ – o călătorie în arta stradală

A.M. Social Space (Str. Constantin Bosianu nr. 21)

14.00-16.00: Jam session susținut de Bucharest Sax Quartet

14.00-15.00: Atelier de graffiti

15.00-16.00: Atelier de stencils

Recul (Splaiul Unirii nr. 160)

21.30: Concert Robin and the Backstabbers

Duminică, 8 octombrie

Studio Film & Theatre Academy (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 138-142)

11.00: Ateliere de actorie pentru copii

Cartierul Rahova: Centrul comercial Liberty (Șoseaua Progresului nr. 151-171) – A.M. Social Space (Str. Constantin Bosianu nr. 21)

11.30-13.30: Treasure hunt: vânătoare de comori urbane pe traseul Centrul comercial Liberty – A.M. Social Space. Participarea la treasure hunt este pe bază de înscriere prealabilă, prin completarea acestui formular.

Teatrul Nou (Strada Matei Voievod nr. 88, sector 2)

17.00: Spectacol de teatru - "Un spectacol dumnezeiesc"

Teatrul Infinit (Strada Mihai Eminescu nr. 127)

19.30: Spectacol de teatru –  "Eu cu cine mă mărit?"

J'ai Bistrot (Calea Griviței nr. 55, sector 1)

18.00: Concert Cristina Lupu – "Sweet Amnesia"

A.M. Social Space (Str. Constantin Bosianu nr. 21)

18.00: Concert de muzică clasică Flavian Chitic

Citește în continuare

Trending