Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Andrew Fletcher (Depeche Mode) a murit la 60 de ani

Dispariția fulgerătoare a lui Andrew Fletcher - membru fondator al celebrei trupe Depeche Mode, a fost anunțată pe 26 mai 2022.

Publicat

pe

Andy Fletcher
Andy Fletcher │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

Clăparul trupei Depeche Mode, Andy Fletcher s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Vestea morții a fost comunicată oficial de formație pe 26 mai 2022.

Suntem șocați și plini de tristețe copleșitoare față de moartea prematură și neașteptată a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă, Andy "Fletch" Fletcher.

Fletch a avut o adevărată inimă de aur și a fost întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație plină de viață, un râs bun sau de o halbă rece.

Inimile noastre sunt alături de membrii familiei lui,  vă rugăm să vă gândiți la ei și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile.” - a transmis Depeche Mode.

Andy Fletcher s-a născut pe 8 iulie 1961 în Nottingham, Marea Britanie. L-a întâlnit pe Martin Gore în 1980, iar un an mai târziu participa la fondarea grupului Depeche Mode alături de Martin, Gahan și Vince Clarke.

Andy Fletcher

Andy Fletcher - Concert Depeche Mode pe Arena Nationala - 15 mai 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

În 2020, Fletcher a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în calitate de membru al trupei Depeche Mode. Artistul era căsătorit și avea doi copii.

Andy Fletcher a participat la concertul DM de pe Arena Națională de pe 15 martie 2013 parte din turneul "Delta Machine Tour" și la cel de pe Cluj Arena din Cluj-Napoca de pe 23 iulie 2017.

Urmărește videoclipul oficial „World In My Eyes”, piesa sa preferată din repertoriul DM:

Trending