Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ville Valo, solistul HIM va lansa piesa "Loveletting" pe 8 aprilie

Ville Valo, unul dintre cele mai mari staruri rock ale Finlandei şi solistul formaţiei HIM va lansa o nouă piesă solo pe 8 aprilie 2022. Se numeşte "Loveletting" şi aprinde speranţa fanilor că vom auzi material nou HIM într-o bună zi.

Publicat

pe

Coperta single Ville Valo Loveletting
Coperta single Ville Valo Loveletting │ FOTO: Ville Valo www.facebook.com

Grupul HIM s-a destrămat cu jumătate de deceniu în urmă. "Loveletting" va fi lansat de Ville Valo sub numele de artist VV pe 8 aprilie şi este primul single al finlandezului în ultimii 2 ani. În martie 2020 ascultam EP-ul de 3 piese solo "Gothica Fennica Vol. 1". Materialul discografic semăna cu HIM şi a inclus piesele "Salute the Sanguine", "Run Away From the Sun" şi "Saturnine Saturnalia".

HIM a încheiat un turneu de adio în 2017, cu un concert la Timişoara, dacă nu mă înşel chiar ultima oprire din acel turneu. Astfel s-a închis un capitol de 26 de ani în istoria muzicii, care va fi consemnat drept "Love Metal". La acea vreme Ville spunea că trupa a făcut asta prea mult timp şi că gustul plăcut nu mai era acolo, iar muzicienii erau obosiţi de repetiţie. Au încercat să lucreze la ceva nou, dar nu suna bine, aşa că proiectul unui nou album a fost abandonat. Marele motiv al despărţirii a fost "lipsa de buzz adolescentin".

Formaţia a fost fondată de Valo în 1991, alături de chitaristul Mikko "Linde" Lindstrom şi basistul Mikko "Mige" Paananen. Conceptul de Love Metal se contura de abia la al patrulea LP al grupului, care a purtat acest nume. HIM se despărţea în 2015 de toboşarul Mika Kristina Karppinen, cunoscut ca Gas Lipstick, înlocuit de Jukka "Kosmo" Kroger. Valo a mai cântat şi în cadrul unui proiect numit Ville Valo & Agents, care a scos un singur album de coveruri după regretatul cântăreţ finlandez Rauli Somerjoki.

Teaser "Loveletting":

La ascensiunea formaţiei HIM în SUA şi în Occident a contribuit mult serialul "Jackass" de pe MTV, în cadrul căruia cascadorul Bam Margera a popularizat muzica trupei. El semăna cu Ville Valo, se îmbrăca la fel şi asculta mereu HIM. În mod inedit HIM îşi promova muzica sub numele de HER în SUA, deoarece acolo există un rapper cu acest nume. Trupa este una dintre cele mai apreciate din istoria Finlandei, cu peste 10 milioane de albume vândute.

Concerte & turnee

Concert Ville Valo la Sala Palatului: program și reguli de acces

Ville Valo va susține un concert pe 8 aprilie la Sala Palatului din București, parte a turneului de promovare a albumului "Neon Noir". Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la acest eveniment.

Publicat

pe

Ville Vallo la Metalhead Meeting 2023 │ FOTO: George Stanculeanu / InfoMusic.ro

Ville Valo revine la București cu un concert ce va avea loc pe 8 aprilie 2024 la Sala Palatului din București. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca solistul trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului "love metal", o combinație de gothic metal, alternative și dark rock. În deschidere va cânta trupa britanică ZETRA.

Program concert Ville Valo la Sala Palatului

  • Acces: 19:00
  • Zetra: 20:00-20:30
  • Ville Valo: 21:00- ...

Reguli de acces concert Ville Valo la Sala Palatului

Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel sunteți rugați să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderoba, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sala se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.

Copiii sub 7 ani pot avea acces gratuit, însă nu beneficiază de loc, părinții trebuind să îi țină în brațe. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Este recomandat să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.

Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve;
  • arme, bate, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
  • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;

Informații utile:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Este interzis consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul. Constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare.

Este interzis fumatul, inclusiv cel electronic, în spațiul unde se desfășoară evenimentul.

Obligațiile publicului

  • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor;
  • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
  • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;
  • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

Prețuri bilete concert Ville Vale la Sala Palatului

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 99 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending