Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Toni Cornell a cântat "Nothing Compares 2 U" în emisiunea lui James Corden - VIDEO

Toni Cornell, fiica regretatului Chris Cornell, a fost invitată în emisiunea lui James Corden pentru a interpreta piesa "Nothing Compares 2 U". Coverul acestei melodii, inclus pe albumul postum al lui Chris, "No One Sings Like You Anymore, Vol. 1", a fost nominalizat la Grammy în categoria Best Rock Performance.

Publicat

pe

Toni Cornell în emisiunea lui James Corden
Toni Cornell în emisiunea lui James Corden │ FOTO: Captură YouTube

Pentru Toni Cornell, piesa "Nothing Compares 2 U" are o semnificație aparte. A fost ultima piesă pe care a cântat-o împreună cu tatăl ei, înainte de a muri, așa încât momentul din cadrul emisiunii lui James Corden a fost un omagiu.

"Această piesă va rămâne de acum mereu în inima mea. A fost ultima piesă pe care am cântat-o cu tata și ultima prestație la care bunicul meu s-a uitat. Inima mea este îndurerată, dar măcar știu că acum sunt împreună. Această piesă este dedicată celor mai grozavi oameni din viața mea, care m-au crescut și m-au învățat ce este iubirea. Vă iubesc pe amândoi atât de mult, nimic nu se compară cu voi (Nothing Compares 2 U)...lumea mea nu va mai fi nicioadată la fel", a fost mesajul lui Toni, transmis pe Instagram după live-ul din cadrul The Late Late Show with James Corden.

Piesa "Nothing Compares 2 U" există și în versiune de duet, cântată de Toni împreună cu Chris Cornell. Varianta inclusă pe albumul postum "No One Sings Like You Anymore, Vol. 1" este însă una solo, înregistrată de Chris în 2016. Atât coverul regretatului muzician, cât și albumul au fost nominalizate anul acesta la premiile Grammy, în categoriile Best Rock Performance și Best Rock Album.

VIDEO: Toni Cornell - "Nothing Compares 2 U"

Chris Cornell, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge, a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de doar 52 de ani. Sinuciderea a fost confirmată drept cauza morții.

Cunoscut în special pentru activitatea sa în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Comentează

Trending