Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Sebastian Crăciun a făcut sit down comedy, demonstrând că autoironia e mai puternică decât tetrapareza

Sebastian Remus Crăciun a prezentat la Românii au talent 2022 primul număr de sit down comedy din istoria emisiunii. Bolnav de tetrapareza, tânărul de 19 ani a pus în scenă un roast spumos. Fără rețineri, Sebi s-a luat singur peste picior, replicile sale pline de autoironie stârnind admirația juraților.

Publicat

pe

Sebastian Crăciun la Românii au talent 2022
Sebastian Crăciun la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Un adolescent cu multe pasiuni, Sebastian Crăciun le-a mărturisit lui Smiley și Pavel că prima dintre ele este literatura. Tânărul de 19 ani a scris deja 6 cărți de poezie și una de dramaturgie. Tot ceea ce ține de cultură intră în sfera lui de interes, considerând că participarea la Românii au talent 2022 poate fi o rampă de lansare. "Sper să mă cunoască oamenii, să mă placă, și eventual, dacă nu s-au săturat de mine, să-mi cumpere cărțile", a declarat Sebastian înainte de a urca pe scenă.

Sebastian Crăciun: "Se poate râde despre orice. Dacă Dumnezeu are atâta umor încât să facă o ființă ca mine și eu pot să am umor cu el. Ne permitem, noi suntem prieteni buni"

Cu o carismă înduioșătoare și un puternic simț al umorului, Sebastian și-a spus povestea în testimonialul filmat pentru emisiune fără să dea impresia că s-ar simți lezat de handicapul său. Tetrapareza de care suferă nu e nimic altceva decât "un coleg de scenă".

"Mă numesc Sebastian Remus Crăciun. Am 19 ani și mă ocup cu multe, aș putea spune. Acum m-am trezit că mă ocup și cu a face oamenii să râdă. Eu pe asta mă bazez, că în calitate de antitalent total să vin la Românii au talent. Va fi ceva unic în viața oricărui spectator. Până la urmă, fiecare sezon are nevoie de omuleții lui și eu voi fi clovnul de serviciu.

Sunt sigur că autoironia este forma potrivită cu care poți întâmpina așa ceva, pentru că nu înseamnă o negare. Eu sunt conștient de ceea ce sunt, dar sunt conștient și că poate ieși ceva bun din asta. Mi-am creat perspectiva de om care e foarte ok cu boala pe care o are. Eu și ea suntem mai mult ca niște colegi de scenă. Nu ne suportăm, neapărat, în viața de zi cu zi, dar nu putem scăpa unul de altul, așa că uneori colaborăm. Boala face mișto de mine, eu fac mișto de ea, ne mai luăm la trântă câteodată.

Se putea și mai rău. Sunt sigur că se putea și mai rău decât să ai tetrapareză. Puteam să am un geamăn siamez, să-mi mai crească un cap de aici, și atunci chiar te puteai certa la nesfârșit cu celălalt eu. Se poate râde despre orice. Dacă Dumnezeu are atâta umor încât să facă o ființă ca mine și eu pot să am umor cu el. Ne permitem, noi suntem prieteni buni. (..)

Vreau să arăt aici că toate au un sens, chiar dacă nu par a avea, și întregul meu parcurs, așa cum pare el de ciudat, demonstrează chestia asta", a detaliat Sebastian Crăciun.

Numărul pregătit de Sebastian Crăciun și reacțiile juraților Românii au talent 2022

Numărul de comedie pregătit de Sebastian Crăciun a inclus foarte multe autoironii. Chiar de la început, Sebi a râs de handicapul său: "Am pregătit un număr de sit down comedy. Aș fi vrut să fie stand-up, dar uitați-vă la mine." 

Construit în jurul unui dialog cu Dumnezeu, numărul lui Sebastian a atins, pe alocuri, și câteva persoane publice, cum ar fi Loredana Groza, Smiley și Pavel Bartoș. Cele mai multe glume au fost, însă, ațintite asupra sa. Nu a scăpat de roast nici Bobonete, gluma pentru el fiind păstrată pentru discuția cu juratul. "Chiar mă gândeam la dumneavoastră. Nici eu nu râd la glumele lui Mihai Bobonete, nici el nu plânge de grija mea, vom fi chit", i-a spus Sebi lui Bobo atunci când juratul a luat cuvântul. Întrerupt din discurs, Andi a preluat pledoaria.

Andi Moisescu: "Poate că ai găsit un drum care ar putea să-ți aducă foarte foarte mari satisfacții"

"Mie mi se pare că el are un atu. Poate va suna ciudat ceea ce spun acum, sau de-a dreptul o nebunie, dar anumite glume doar el le poate face. Poate că ai găsit un drum care ar putea să-ți aducă foarte foarte mari satisfacții. Și, de fapt, ăsta mi se pare marele câștig, pentru că el nu e numai pentru tine, ci pentru toți cei care se află în situația ta", a spus Andi Moisescu.

Andra: "Ne-ai făcut pe noi să te privim altfel"

"Să știi că te-am ascultat și mi-a plăcut ce-am auzit. Ne-ai făcut pe noi să te privim altfel și să apreciem curajul ăsta cu care ai povestit lejer despre tot ce ți s-a întâmplat în viață", a adăugat Andra.

Dragoș Bucur a dorit să puncteze cât de impresionant este gestul lui Sebastian, considerând handicapul său.

"Tu îți dai seama câți oameni cu tetrapareză nu au curaj să iasă din casă? Faptul că tu ești acum aici pe scenă, faptul că tu ne-ai făcut să râdem, ne-ai emoționat, o să-i facă pe ăia de acasă, o să le dea un curaj. Vreau să-ți mai spun ceva. N-o să te țină minte istoria pentru ziua de azi, dar dacă ești băiat deștept, și eu cred că ești, pornind de la experiența de azi, poți să intri pe un drum care într-un anume punct va face ca istoria să te țină minte", a declarat Dragoș.

Mihai Bobonete: "Eu merg cu tine până la capăt"

Ultima replică i-a aparținut lui Bobonete. Acesta a apreciat simțul umorului și puterea lui Sebastian de a-și găsi resurse creative.

"Știu ce înseamnă stand-up comedy, umorul de sine, și știu cât de bine vindecă asta orice boală, nu doar tetrapareza. Eu merg cu tine până la capăt", a spus Mihai Bobonete.

Jurații i-au acordat 4 de Da lui Sebastian, tânărul ieșind de pe scenă cântând. Într-un testimonial filmat după numărul său, Dragoș Bucur și-a exprimat încă o dată aprecierea față de curajul extraordinar al concurentului.

"Băiatul ăsta cred că este mult mai puternic decât ne imaginăm noi. Noi vedem acum un vârf al unui iceberg imens. El este puternic că merge, el este puternic că vorbește. El este puternic pentru că încearcă să accepte o situație pe care nu o poate schimba. El a reușit ca toată această durere, suferință, luptă, chin să le transforme într-un moment de comedie. (...) Este greu să faci comedie, este aproape imposibil să faci comedia așa cum a făcut el."

VIDEO: Sebastian Crăciun la Românii au talent 2022

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending