Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Laura Ion, o frumusețe răpitoare și o voce uriașă la doar 16 ani

Laura Ion a blocat privirile juraților de la Românii au talent imediat ce a urcat pe scenă. Frumusețea concurentei a intrat, însă, în plan secund atunci când a început să cânte. Cu un ambitus impresionant și o interpretare vocală dezarmantă, tânăra de doar 16 ani a abordat piesa "It's a Man's Man's Man's World" într-un stil similar Christinei Aguilera.

Publicat

pe

Laura Ion la Românii au talent 2022
Laura Ion la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Venită din comuna Afumați, județul Ilfov, Laura Ion a povestit în testimonialul filmat pentru emisiune că iubește să fie în fața camerelor. Dincolo, însă, de încântarea de a fi pe scenă, Laura vrea să demonstreze și că merită să fie în fața publicului. Nu-și dorește scurtături plătite, ci o carieră în muzică clădită treptat, pe muncă și talent.

Laura Ion: "Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia"

"Îmi place foarte mult să fiu în lumina reflectoarelor, în fața camerei. Orice cântăreț în devenire ar dori așa ceva.

Am venit la Românii au talent pentru că vreau să cânt, vreau să arăt ceea ce pot eu, și, de ce nu, să devin mai cunoscută. (...)

Nu vreau să ajung undeva pe pile, să dau o căruță de bani. Eu vreau să cresc pas cu pas, să mă cunoască lumea ușor, ușor. Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia", a declarat Laura.

Ajunsă în fața juriului, Laura Ion a atras imediat privirile juraților. Andi Moisescu a fost cel care a pornit discuția, dorind să o cunoască mai bine pe concurentă, înainte de a-și prezenta momentul. Adolescenta de 16 ani a povestit că i-a plăcut de mică să cânte și că obișnuia să facă asta cu prietenele ei. Această joacă a devenit, în timp, o pasiune reală, dedicându-se studiului, pentru a deveni mai bună.

"Cânt de 4 ani, de la vârsta de 12 ani. Aș vrea să merg și la Conservator", a spus Laura, indicând că intențiile ei cu muzica sunt foarte serioase.

Momentul pregătit de Laura Ion și reacțiile juraților de la Românii au talent 2022

Laura a ales pentru audițiile de la Românii au talent 2022 o piesă extrem de dificilă, din punct de vedere vocal. A cântat cunsocutul hit al lui James Brown, "It's a Man's Man's Man's World", uimindu-i pe jurați de la primele note. "Eu dacă v-am spus că nu știu dacă sunteți pregătiți", a spus Andi Moisescu imediat ce Laura a început să cânte.

Bobonete: "Sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta"

"Cred că te-ai gândit foarte bine să vii la Românii au talent, pentru că eu sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta", i-a spus Mihai Bobonete

Andra: "Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta"

"Tu ai toate datele să reușești. Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta. Îți doresc un drum frumos în cariera ta", a spus Andra.

Andi Moisescu a încheiat jurizarea întrebându-i pe colegi ce răspuns au pentru Laura. Așa cum era firesc, cu toții i-au acordat câte un Da.

"Laura, ne-am dori foarte tare să te vedem în etapa următoare cu patru de DA", a spus Andi.

Întrebată în culise cum a fost experiența pe scenă, Laura a declarat că totul a fost extrem de frumos și că s-a simțit minunat.

"A fost foarte bine. Mi-au trecut toate emoțiile. Doar că mi s-a uscat gâtul și mă dor obrajii. Mă dor obrajii de la atâta zâmbit. Am fost foarte fericită. A fost o experiență așa de frumoasă! Doamne, m-am relaxat de tot. Mă simt atât de bine! Aveam nevoie de asta", a mărturisit Laura.

VIDEO: Laura Ion la Românii au talent 2022

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

11 finaliști se luptă pentru trofeul Românii au talent 2022; Publicul poate câștiga un premiu oferit de PRO TV prin concurs

PRO TV difuzează vineri, 27 mai, marea finală Românii au talent 2022. În această etapă au ajuns 11 concurenți, câștigătorul urmând a fi decis de către public. Premiile din această seară nu sunt doar pentru concurenți, ci și pentru telespectatori, PRO TV oferind prin concurs un premiu de fidelitate.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. 11 concurenți vor oferi în finala Românii au talent 2022 un spectacol de neratat. Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2022

11 concurenți se vor lupta vineri seară pentru marele trofeu și premiul în valoare de de 120.000 de euro:

Momentele finaliștilor Românii au talent 2022 care le-au adus calificarea

VIDEO: Darius Mabda la Românii au talent 2022

VIDEO: Ana-Maria Mircea la Românii au talent 2022

VIDEO: Emanuel Ion la Românii au talent 2022

VIDEO: Aurel Niamțu la Românii au talent 2022

VIDEO: Bianca Ciocîrlan la Românii au talent 2022

VIDEO: X-treme Brothers la Românii au talent 2022

VIDEO: Martina Meola la Românii au talent 2022

VIDEO: Zametheea la Românii au talent 2022

VIDEO: Raisa Radu la Românii au talent 2022

VIDEO: Alex Dowis la Românii au talent 2022

VIDEO: Gabriela Dincă la Românii au talent 2022

Cine se luptă pentru premiul de originalitate

Tot în seara finalei Românii au talent 2022, Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Concursul pentru public lansat de PRO TV în seara finalei Românii au talent 2022

PRO TV oferă prin concurs un Bang & Olufsen Soundbar BeoSound Stage. Pentru a intra în joc trebuie să completezi un formular cu datele personale și să încerci să ghicești cine va câștiga Românii au Talent 2022. Cei care doresc să se încrie o pot face online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending