Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Laura Ion, o frumusețe răpitoare și o voce uriașă la doar 16 ani

Laura Ion a blocat privirile juraților de la Românii au talent imediat ce a urcat pe scenă. Frumusețea concurentei a intrat, însă, în plan secund atunci când a început să cânte. Cu un ambitus impresionant și o interpretare vocală dezarmantă, tânăra de doar 16 ani a abordat piesa "It's a Man's Man's Man's World" într-un stil similar Christinei Aguilera.

Publicat

pe

Laura Ion la Românii au talent 2022
Laura Ion la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Venită din comuna Afumați, județul Ilfov, Laura Ion a povestit în testimonialul filmat pentru emisiune că iubește să fie în fața camerelor. Dincolo, însă, de încântarea de a fi pe scenă, Laura vrea să demonstreze și că merită să fie în fața publicului. Nu-și dorește scurtături plătite, ci o carieră în muzică clădită treptat, pe muncă și talent.

Laura Ion: "Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia"

"Îmi place foarte mult să fiu în lumina reflectoarelor, în fața camerei. Orice cântăreț în devenire ar dori așa ceva.

Am venit la Românii au talent pentru că vreau să cânt, vreau să arăt ceea ce pot eu, și, de ce nu, să devin mai cunoscută. (...)

Nu vreau să ajung undeva pe pile, să dau o căruță de bani. Eu vreau să cresc pas cu pas, să mă cunoască lumea ușor, ușor. Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia", a declarat Laura.

Ajunsă în fața juriului, Laura Ion a atras imediat privirile juraților. Andi Moisescu a fost cel care a pornit discuția, dorind să o cunoască mai bine pe concurentă, înainte de a-și prezenta momentul. Adolescenta de 16 ani a povestit că i-a plăcut de mică să cânte și că obișnuia să facă asta cu prietenele ei. Această joacă a devenit, în timp, o pasiune reală, dedicându-se studiului, pentru a deveni mai bună.

"Cânt de 4 ani, de la vârsta de 12 ani. Aș vrea să merg și la Conservator", a spus Laura, indicând că intențiile ei cu muzica sunt foarte serioase.

Momentul pregătit de Laura Ion și reacțiile juraților de la Românii au talent 2022

Laura a ales pentru audițiile de la Românii au talent 2022 o piesă extrem de dificilă, din punct de vedere vocal. A cântat cunsocutul hit al lui James Brown, "It's a Man's Man's Man's World", uimindu-i pe jurați de la primele note. "Eu dacă v-am spus că nu știu dacă sunteți pregătiți", a spus Andi Moisescu imediat ce Laura a început să cânte.

Bobonete: "Sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta"

"Cred că te-ai gândit foarte bine să vii la Românii au talent, pentru că eu sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta", i-a spus Mihai Bobonete

Andra: "Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta"

"Tu ai toate datele să reușești. Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta. Îți doresc un drum frumos în cariera ta", a spus Andra.

Andi Moisescu a încheiat jurizarea întrebându-i pe colegi ce răspuns au pentru Laura. Așa cum era firesc, cu toții i-au acordat câte un Da.

"Laura, ne-am dori foarte tare să te vedem în etapa următoare cu patru de DA", a spus Andi.

Întrebată în culise cum a fost experiența pe scenă, Laura a declarat că totul a fost extrem de frumos și că s-a simțit minunat.

"A fost foarte bine. Mi-au trecut toate emoțiile. Doar că mi s-a uscat gâtul și mă dor obrajii. Mă dor obrajii de la atâta zâmbit. Am fost foarte fericită. A fost o experiență așa de frumoasă! Doamne, m-am relaxat de tot. Mă simt atât de bine! Aveam nevoie de asta", a mărturisit Laura.

VIDEO: Laura Ion la Românii au talent 2022

Comentează

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta cântă alături de Irina Rimes la Sala Palatului

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, ambii finaliști Vocea României din echipa Irina Rimes, vor veni la Sala Palatului în calitate de invitați speciali. Concertul, intitulat "Sufrageria Irinei", are loc pe 13 martie.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Zilele trecute, Irina a dezvăluit primul artist care o va acompania pe scenă pentru un moment special. Este vorba de nimeni altul decât Tudor Chirilă, prietenul și "dușmanul" ei de la Vocea României. Acum, artista a completat lista invitaților cu trei nume.

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească, va urca pe scenă și va bucura audiența cu vocea sa. Irina și Andra își vor uni forțele, iar duetul lor promite să fie memorabil.

Dora Gaitanovici și Vlad Musta, tinerii talentați cu care Irina Rimes a ajuns în finala de la Vocea României 2018, respectiv 2023, vor cânta împreună, demonstrând că relațiile ce au luat naștere în emisiune rezistă trecerii timpului.

Irina Rimes își plimbă puțin sufrageria și invită fanii la un concert intim, ca stare, nu ca dimensiune. Artista a gândit conceptul "Sufrageria Irinei" în urma cu câțiva ani, când își interpreta creațiile muzicale în confortul propriei case. Pe 13 martie, cântăreața transformă Sala Palatului într-o spațiu primitor și familial unde își va întâmpina vizitatorii cu muzică și emoție.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending