Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Robert Pattinson revine ca "The Batman", într-o continuare a poveștii

Succesul lui "The Batman" i-a făcut pe creatorii peliculei să continue povestea cu o nouă parte. Robert Pattison va îmbrăca din nou costumul eroului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Batman trailer
The Batman trailer │ FOTO: DC/Warner Bros

"The Batman" s-a numărat printre cele mai așteptate filme ale anului. Pelicula a înregistrat cel mai mare debut de box office din 2022 de până acum, cu 759 de milioane de dolari la nivel global. Mai mult, interpretarea lui Pattinson, viziunea regizorală și natura dramatică a poveștii au fost pe gustul fanilor și criticilor, "The Batman" primind numeroase recenzii pozitive. Astfel, o continuare a filmului era de așteptat.

"The Batman 2" a fost confirmat marți la evenimentul CinemaCon din Las Vegas. Toby Emmerich, directorul diviziei de filme de la Warner Bros., a menționat că regizorul Matt Reeves și Robert Pattinson revin în echipă.

"Matt a luat unul dintre cei mai emblematici și iubiți supereroi ai noștri și a creat o versiune proaspătă. Matt Reeves, Rob Pattinson și întreaga echipă vor duce publicul înapoi în Gotham cu <<The Batman 2>>", a adăugat Toby Emmerich.

Momentan, nu au fost oferite mai multe detalii. Nu se cunoaște data de lansare sau intriga noului film. Având, însă, în vedere finalul primului "The Batman", cea de-a doua parte are o mulțime de resurse creative.

Dacă Matt Reeves și Robert Pattinson au fost confirmați pentru viitorul film, este de așteptat ca și alți membri ai distribuției să revină. Printre aceștia se numără Andy Serkis (Alfred Pennyworth) și Jeffrey Wright (locotenentul Gordon). Distribuția primului film a fost completată de Zoë Kravitz (Catwoman), Paul Dano (The Riddle), John Turturro (Carmine Falcone), Colin Farrell (The Penguin).

TRAILER "The Batman":

Trending