Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre a fost al patrulea jurat iUmor în episodul 8 din sezonul 12; Urmăreşte cele mai bune numere

Mihai Petre a fost juratul surpriză în cadrul episodul 8 din sezonul 12 iUmor, aducând o tuşă de eleganţă şi seriozitate grupului de juraţi. A fost într-o continuă competiţie cu Mihai Bendeac şi cele mai tari numere ale episodului pot fi văzute în articol.

Publicat

pe

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat
iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat │ FOTO: Antena 1

Episodul 8 din sezonul 12 iUmor ne-a adus un al patrulea jurat cu experienţă, trecând la talent show-uri pe la PRO TV şi la Antena 1, pe Mihai Petre. De altfel s-a menţionat des experienţa sa de la "Românii au Talent", iar Mihai Bendeac s-a tot comparat cu prestaţiile serioase ale lui Mihai Petre de acolo. S-a amintit şi despre victoria de la Asia Express, dar şi despre genul de umor care îi place noului jurat.

Deschiderea a făcut-o Andrei Ungureanu, cunoscut şi drept "Omul cu Tourette", care a găsit succesul pe YouTube, după ce a câştigat iUmor cu câteva ediţii în urmă. A mai venit o figură familiară, Cristina Şchiopu, cu care Mihai Bendeac a avut un flirt puternic cu 2 sezoane în urmă, în vreme ce Mihai Petre a recunoscut o fostă concurentă de la "Românii au Talent", care a sfârşit prin a-l săruta pe Bendeac şi a readuce la viaţa dansurile din perioada N&D a Deliei.

Poate cel mai tare moment al serii a fost cel al lui Petru Georoiu, care a parodiat şi satirizat toţi concurenţii atipici şi trolli de la iUmor (din toate sezoanele), în frunte cu Pipino, pentru a încheia cu un monolog din Shakespeare şi un număr muzical. Delia l-a recunoscut de la "X Factor", acolo unde Ştefan Bănică îi recomandase concurentului (care are doar 18 ani acum) să se îndrepte spre actorie, deoarece are un potenţial uriaş.

Am avut şi o scenetă ca la revelioanele de altă dată, dar şi şi un număr de mentalism pe bază de holograme. La final s-a lăsat cu roast, realizat lui Mihai Petrece, inclusiv de către sora sa. Pentru episodul 9 ne aşteaptă un al patrulea jurat din lumea comediei, Cătălin Bordea fiind pregătit pentru a veni la masa iUmor.

Pe Mihai Petre îl putem vedea alături de soţia sa, Elwira ca jurat la nouă emisiune de pe Antena 1 "Dancing on Ice: Vis în Doi".

Comentează

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformărilor totale şi, în același timp, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au răspuns afirmativ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

"Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!", a declarat Andreea Bălan.

Mihai Petre a completat:

"Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!"

Ozana Barabancea a spus:

"Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!"

Cristi Iacob a dezvăluit:

"Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”

Aurelian Temișan a conchis:

"Bucurie e puţin spus când e vorba de <<Te cunosc de undeva!>>. E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99."

Citește în continuare

Trending