Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kendrick Lamar a anunţat mult aşteptatul album nou, "Mr. Morale & The Big Steppers"

Puţine albume rap sunt aşteptate cu atât de multă înfrigurare precum cel nou al lui Kendrick Lamar. El a fost anunţat în sfârşit pe 18 aprilie, sub numele de "Mr. Morale & The Big Steppers". Rapperul va fi headliner la Glastonbury în această vară, alături de Paul McCartney şi BIllie Eilish şi tocmai a dezvăluit detalii despre noul său LP.

Publicat

pe

Kendrick Lamar Videoclip King's Dead
Kendrick Lamar Videoclip King's Dead │ FOTO: Kendrick Lamar www.youtube.com

Ultimul său album a fost excelentul "Damn", din 2017, care a vândut peste 1.3 milioane de copii la nivel global. A primit multiple discuri de platină, i-a adus lui Kendrick un premiu Pulitzer şi un Grammy. În 2020 era clasat pe locul 175 pe lista Rolling Stone de "Cele mai bune 500 de albume din toate timpurile". Cele mai mari hituri de pe LP au fost "Humble", "DNA şi "Loyalty" alături de Rihanna.

E drept că de atunci Kendrick Lamar a adunat laolaltă vedete din rap pentru albumul dedicat coloanei sonore a filmului "Black Panther" şi a contribuit şi cu o piesă pentru sezonul final "Game of Thrones". Acum e momentul celui de-al cincilea album de studio, cu un titlu inedit, "Mr. Morale & the Big Steppers". Va sosi pe 13 mai 2022 şi va fi lansat chiar prin casa de discuri a lui Kendrick, PGLang, dar va fi şi ultimul în colaborare cu Top Dawg Entertainment.

În 2021 rapperul a înregistrat la Societatea Americană a Compozitorilor o serie de piese, ale căror nume au ajuns online. E vorba despre "Before the Hangman's Noise", "Comfortable", "Director", "Fade to Black", "End of the Line", "Believe", "Fell For You" şi altele. Kendrick e pe val acum şi după ce a cântat la spectacolul de la pauză Superbowl 2022, acum se pregăteşte să fie headliner la festivalul Milano Summer Festival.

Kendrick Lamar are 34 de ani şi este activ în muzică din 2004. A debutat în mainstream de abia în 2012, cu al doilea album al său, "Good Kid, M.A.A.D City". A crescut în Compton, California şi o perioadă a cântat sub numele de K.Dot. Al treilea album al său, "To Pimp a Butterfly" din 2015 a integrat elemente de funk, soul, jazz şi spoken word, devenind primul album din cariera sa care a ocupat locul întâi în topul Billboard 200.

Muzicianul are 14 premii Grammy, două premii American Music Award, 6 premii Billboard, un Brit Award, 11 premii MTV Video Music Award şi o nominalizare la Oscar.

Comentează

Trending