Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Bieber şi Kehlani cântă împreună din nou pe piesa "Up at Night" - AUDIO

Justin Bieber nu a lansat încă vreo piesă solo în 2022, dar apare pe piesele altor artişti, precum Kehlani, cu care a mai lucrat în trecut. Noul lor track se numeşte "Up at Night" şi a sosit la final de lună martie. Este o piesă suavă R&B, care se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night
Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night │ FOTO: Kehlani

La bază "Up at Night" este melodia lui Kehlani, iar Justin Bieber este invitat special pe ea. Acest track va apărea pe viitorul album al artistei, "Blue Water Road". Mesajul este despre o relaţie în care unul dintre parteneri are o "obsesie sănătoasă" pentru celălalt, conform lui Kehlani. E vorba despre clasica expresie "te iubesc aşa mult ca asta mă ţine treaz noaptea", lucru regăsit în versuri.

"Blue Water Road" va sosi pe 29 aprilie, iar până acum artista a lansat două piese de pe LP, "Altar", care a venit în toamna lui 2021 şi "Little Story", care a sosit în februarie 2022. Ultimul LP lansat de muziciană a fost "It Was Good Until It Wasn't" din 2020, care includea 15 melodii, printre care colaborări cu Jhene Aiko, Masego, Lucky Daye şi James Blake. Discul a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200.

Kehlani a mai colaborat cu Bieber, de data asta pe piesa lui Justin "Get Me" de pe albumul său din 2020 "Changes". Ultima piesă solo lansată de Justin a fost "Christmas Love", care a debutat în perioada Crăciunului din 2021. Tot anul trecut am putut asculta single-ul "Ghost", cu un videoclip în care apare actriţa Diane Keaton, dar şi colaborarea cu Skrillex şi Don Toliver "Don't Go".

Artistul în vârstă de de 28 de ani este activ din 2007 şi are vânzări de peste 150 de milioane de albume în toată lumea. Pe 4 martie Bieber a lansat o colaborare cu artistul nigerian Omah Lay numită "Attention". Pe 28 martie 2022 single-ul "Ghost" de pe ultimul său album, "Justice" a ajuns pe locul 5 în top Bilboard Hot 100, hitul top 5 cu numărul 20 din cariera lui Bieber.

Kehlani are 26 de ani şi este o artistă din California, cunoscută pentru mixtape-urile sale din 2014 şi 2015. Combină R&B cu pop şi neo soul.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending