Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jim Carrey îşi anunţă retragerea din actorie

Cine ar fi crezut că industria cinematografică se poate schimba chintesenţial în doar o săptămână? Pe parcursul a 7 zile Will Smith a devenit paria în lumea actorilor, Bruce Willis s-a retras din domeniu din cauza unei afecţiuni neurologice, iar acum Jim Carrey renunţă la actorie. Apreciatul actor canadian a decis că la 60 de ani e momentul să renunţe la ocupaţia care l-a consacrat.

Publicat

pe

Jim Carrey serial Kidding
Jim Carrey serial Kidding │ FOTO: HBO

Jim Carrey a declarat că ultimul său proiect a fost "Sonic The Hedgehog 2". Declaraţia a venit în cadrul unui interviu cu Access Hollywood, iar singura portiţă lăsată de Jim a fost "un scenariu scris cu cerneală de aur care-mi transmite că va fi important pentru oameni". De o bună perioadă de timp Jim Carrey s-a retras din faţa reflectoarelor, duce o viaţă privată şi se axează mai mult pe pictură.

Actorul a mai subliniat în acel interviu că el consideră că a făcut destule şi că i se pare suficient. Anul de apogeu al carierei lui Jim a fost 1994, când au apărut 3 superproducţii cu el protagonist: "The Mask", "Dumb and Dumber" şi "Ace Venture: Pet Detective". Toate au avut succes la box office. Ulterior Jim avea să apară în hituri ca "The Cable Guy", "Liar Liar", "The Truman Show" şi "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

A cochetat şi cu serialele, "Kidding" aducându-i nominalizări la premiile Emmy. În ultima săptămână actorul a fost foarte vocal cu privire la gestul lui Will Smith de la gala Oscar, atunci când l-a pălmuit pe Chris Rock pentru gluma despre soţia sa. A invocat un proces de 200 de milioane de dolari pe care l-ar fi intentat lui Will în locul lui Chris Rock. În plus Carrey se confruntă acum cu o acuzaţie de agresiune sexuală din partea actriţei Alicia Silverstone, pe care a sărutat-o cu forţa pe scena decernării premiilor MTV Movie Awards din 1997.

Omul care l-a adus la viaţă pe Ace Ventura s-a confurntat în 2017 cu un proces intentat de părinţii fostei iubite, Cathriona White. Aceasta s-a sinucis în 2015 după o relaţie de 3 ani cu Jim Carrey. Părinţii săi l-au acuzat pe actor că i-ar dat o boală cu transmitere sexuală şi droguri în repetate rânduri. În vârstă de 60 de ani, artistul este activ din 1977 în acest domeniu, având şi o carieră de stand up comedian la început.

L-am auzit şi ca prezentator al unui post de radio fictiv pe albumul lui The Weeknd lansat la început de an 2022.

Comentează

Trending