Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Iris - Nelu Dumitrescu a lansat piesa "Trecător" - AUDIO

Iris - Nelu Dumitrescu a lansat o nouă piesă, "Trecător", un single extras de pe viitorul album al formaţiei. Compoziţia a fost semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de către Georgeta Dumitrescu. În articol puteţi viziona un clip cu versuri pentru noul track.

Publicat

pe

Coperta single Iris Nelu Dumitrescu Trecator
Coperta single Iris Nelu Dumitrescu Trecator │ FOTO: Iris Nelu Dumitrescu

"Trecător" este o continuare a single-urilor lansate de Iris - Nelu Dumitrescu pe parcursul ultimului an. E vorba despre "Flori de Plumb", care a avut ca tematică războiul, "Timp", lansată la început de an, dar şi "Ergomaniac". În ce priveşte noua piesă, ea include versuri despre omul care îşi acceptă mortalitatea şi crede în predestinare şi divinitate. Nelu Dumitrescu cântă despre îngerul păzitor din umbră care ne ridică şi despre trăirea vieţii ca un vis.

Melodia include un pian apăsător, solo-uri în porţiunile mai accelerate şi o voce puternică pe refren. Single-ul se va regăsi pe albumul trupei "Zodiac", disponibil acum la precomanda la AVStore. Trupa are aceasta componentă:

  • Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator)
  • Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator)
  • Relu Marin (claviaturi)
  • Cristi Dumitrescu (tobe)
  • Costi Sandu (voce)
  • Matei Cioca (chitara)
  • Tibi Duțu (chitara bass)

Nelu Dumitrescu a declarat următoarele despre "Trecător":

Suntem trecători, însă prezența noastră aici lasă amprente asupra lumii, amprente ce vor dăinui peste timp. O astfel de amprentă ne dorim să lăsăm și noi prin acest single și prin toate piesele de pe noul album. O amprentă în mințile și sufletele oamenilor.

Iar autoarea versurilor, George Dumitrescu are următoarea viziune asupra mesajului:

Viața este ceea ce o facem noi să fie. Timpul nostru aici e limitat și, din acest motiv, trebuie să ne ancorăm în prezent și să trăim intens fiecare moment, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă și să mergem înainte. Existența noastră pe Pământ nu este în zadar, și, deși viața vine cu provocările ei, suntem construiți să învingem și să ne autodepășim.

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu va lansa noul album în luna mai a anului 2022, marcând momentul printr-un concert de amploare în Bucureşti. Apoi va porni într-un turneu de promovare prin ţară. Datele concertelor se vor anunţa atât pe site-ul trupei, cât şi pe reţelele de socializare. Până atunci, formația a încheiat un parteneriat cu magazinul AVStore, de unde fanii trupei pot să precomande în exclusivitate albumul "Zodiac" în format de vinil sau CD, urmând să îl primească în data lansării, 13 mai 2022.

Trending