Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" ajunge în cinematografele din România

Călătoria Marvel în multi-univers avansează. Începând cu data de 5 mai, publicul va putea viziona în avanpremieră la cinema filmul "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", ca parte a fazei a patra a MCU.

Publicat

pe

Doctor Strange
Doctor Strange │ FOTO: PR

Producția "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", anunțată prima dată la evenimentul Comic Con în anul 2019, ajunge anul acesta în cinematografele din România, biletele putând fi achiziționate online. Distribuit de Forum Film, anticipatul "Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" va avea avanpremiera în cinematografele din România pe data de 5 mai și premiera pe 6 mai 2022 în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

Cel de-al 28-lea film din Universul cinematografic Marvel este regizat de Sam Raimi și îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor Elizabeth Olsen, Benedict Wong , Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugil, Michael Stühlbarg și Rachel McAdams.

"Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" va fi cel mai imprevizibil film Marvel de până acum, neștiind la cine sau la ce anume să te aștepți. Cinefilii vor descoperi în premieră multiuniversul uluitor, un concept puțin exploatat și care va oferi răsturnări de situație spectaculoase, suspans, posibilități infinite și senzații înfricoșătoare, unde realitatea se dă peste cap.

Sam Raimi a preluat locul regizorului original "Doctor Strange", Scott Derrickson, care a renunțat la film din cauza diferențelor creative. Cei familiarizați cu filmele lui Raimi știu că acestuia îi place să împingă limitele, folosind diferite tehnici de filmare pentru un efect de tip "comics" și artistic. Fan devotat al albumelor de benzi desenate, Raimi este foarte atent la modul în care folosește camera, prim-planurile sale sunt extreme, unghiurile înclinate, parcă imitând benzile desenate.

VIDEO Trailer: "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" / "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

Trending