Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bullet For My Valentine lansează piesa "Omen", primul single de pe viitorul LP Deluxe

Metaliştii galezi de la Bullet for My Valenine au lansat o piesă nouă numită "Omen" fix când se împlineau 3 ani de la concertul lor în România. Noul track este doar unul dintre cele 5 pregătite pentru o variantă Deluxe a albumului "Bullet For My Valentine", lansat în 2021.

Publicat

pe

Coperta album Bullet for My Valentine Deluxe 2022
Coperta album Bullet for My Valentine Deluxe 2022 │ FOTO: BFMV

"Omen" are acele mixaje şi elemente electronice care amintesc de nu metal-ul începutului anilor 2000. Se îmbină cu elemente de metalcore şi porţiuni mai "curate". Ediţia deluxe a albumului "Bullet for My Valentine" se va lansa pe 8 iulie 2022 prin Spinefarm Records şi Search & Destroy. Va include 4 piese complet noi, dar şi "Stitches", melodie care fusese disponibilă doar pe ediţia japoneză a albumului trecut.

În afară de CD şi release digital vom avea un vinil lansat pe 11 noiembrie. Iată cum arată tracklist-ul pentru "Bullet For My Valentine (Deluxe Edition)":

01. Părăsite
02. Knives
03. My Reverie
04. No Happy Ever After
05. Can't Escape The Waves
06. Bastards
07. Rainbow Veins
08. Shatter
09. Paralysed
10. Death By a Thousand Cuts
11. Omen (deluxe edition bonus track)
12. Stitches (deluxe edition bonus track)
13. No More Tears (deluxe edition bonus track)
14. Step Out From The Inside (deluxe edition bonus track)
15. This Means War (deluxe edition bonus track)

Solistul BFMV Matt Tuck a dezvăluit în decembrie 2021 că au rămas 6 piese din sesiunea de înregistrări a ultimului album. Ele erau parte din procesul de scriere şi compoziţie a acelui material şi era păcat să fie păstrate pentru un LP lansat peste 2-3 ani, când poate că starea trupei se va fi schimbat. Unele dintre ele totuşi păreau prea experimentale la momentul lansării şi a fost aleasă o lansare separată, pe un LP Deluxe.

Ultimul album a fost considerat mai dur decât penultimul, "Gravity" din 2018, care a fost ceva mai melancolic şi experimental. Odată cu sosirea acelui material discografic trupa galeză a depăşit 1 miliard de stream-uri în Statele Unite, confirmând că e un nume greu în metal-ul alternativ. În 2021 trupa a lansat single-urile "Knives", "Parasite", "Shatter" şi "Rainbow Veins". Acu formaţia se pregăteşte pentru o primăvară şi vară plină de concerte în Europa, din Malta până la Rock Im Park în Germania şi din Finlanda până în Belgia.

Grupul a fost în România în aprilie 2019 pentru un concert la Arenele Romane, care a găzduit un public surprinzător de tânăr.

Comentează

Trending