Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

BTS a anunţat un nou album, care va sosi în luna iunie 2022

BTS a încheiat o rezidenţă de 4 nopţi în Las Vegas cu un anunţ-surpriză şi anume că a pregătit un nou album pentru fanii săi. Bangtan Boys va lansa un album în luna iunie, mai precis pe 10 iunie 2022. Vestea a fost anunţată printr-o imagine pe un ecran din Vegas, alături de motto-ul "We are bulletproof".

Publicat

pe

BTS - Dynamite
BTS - Dynamite

După acel teaser BTS a postat şi un scurt teaser video pe Twitter, care include un bas greu de tot şi secvenţe din clipurile artiştilor, în alb-negru. În doar 24 de ore a strâns 4 milioane de vizualizări. Ultimul single oficial BTS a sosit în 2021, "Permission to Dance" fiind imediat un hit, care a primit 4 stele din 5 de la NME. Tot în 2021 am avut parte şi de o super colaborare cu Coldplay, pe piesa "My Universe". Acum vine un nou album.

Cei 7 artişti au adus show-ul "Permission to Dance" pe scena din Los Angeles, de îndată ce s-au putut ţine concerte cu public. Băieţii au început cu o rezidenţă scurtă la SoFi Stadium pe 27 şi 28 noiembrie, dar şi pe 1 şi 2 decembrie 2021. Acela a devenit cel mai bine şi rapid vândut eveniment muzical din istorie în ultimul deceniu. 214.000 bilete au fost vândute şi au fost generate 33.3 milioane de dolari doar în acele 4 seri.

BTS a declarat (prin liderul RM) că nu simte vreo dezamăgire după ce nu a câştigat un premiu Grammy la gala din martie 2022, deşi trupa fusese nominalizată la "Best Pop Duo/Group Performance" pentru hitul "Butter". Premiul a mers până la urmă la Doja Cat şi SZA pentru "Kiss Me More". Între timp fanii grupului K-pop îşi fac griji cu privire la continuitatea trupei, ai cărei membri se apropie de 30 ani şi trebuie să îşi servească stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Stagiul durează 18 luni.

Trupa a lansat în anul 2020 albumele "Be" şi "Map of the Soul: 7", după ce lansase în 2018 "Love Yourself: Tear". Pe lângă activitatea muzicală, artiştii au şi o activitate filantropică extinsă, colaborând cu UNICEF şi făcând donaţii importante către diferite organizaţii caritabile. În 2015 de exemplu au donat 7 tone de orez la ceremonia K-Star Road. În 2017 au lansat campania "Love Myself" alături de UNICEF, pentru a îi proteja pe cei tineri de violenţă şi a îi învăţa să se iubească pe ei înşişi.

Grupul este atât de relevant global încât a fost invitat să vorbească în cadrul adunărilor ONU, ca delegaţie din partea Coreei de Sud. Este şi cel mai tânăr grup de artişti care a primit Ordinul de Merit Cultural, acordat de preşedintele coreean.

Comentează

Trending