Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil

După un an foarte agitat, în care Britney Spears şi-a redobândit independenţa faţă de tatăl său, artista le-a dat fanilor o veste mare pe 11 aprilie 2022. Britney este însărcinată cu al treilea copil, primul cu iubitul său, Sam Asghari.

Publicat

pe

Britney Spears
Britney Spears │ FOTO: Britney Spears www.instagram.com

Dezvăluirea cu privire la sarcină a fost făcută pe Instagram, acolo unde Britney Spears a fost tot mai activă în ultima vreme. În vârstă de 40 de ani creatoarea lui "Baby One More Time" a postat o fotografie cu o ceaşcă de ceai înconjurată de flori. A scris şi că a cumpărat un test de sarcină care a fost pozitiv. Britney le-a explicat fanilor că a fost intrigată de schimbările corpului ei, atunci când a pierdut multe kilograme pentru a merge la plajă în Maui, apoi le-a pus la loc rapid.

Britney se referă de ceva vreme la Sam Asghari drept "soţul său" deşi cei doi nu s-au căsătorit oficial. Ştim că artista şi Sam s-au logodit în toamna lui 2021, dar nu au dezvăluit vreun plan de nuntă. Ce e drept Asghari a postat recent pe Instagram următoarele:

Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice umplută cu dragoste şi respect.

Alături de postare apărea o imagine cu doi lei şi un pui. Britney le-a spus apropiaţilor şi că nu va mai apărea prea mult în public, deoarece vrea să se menajeze şi să evite paparazzi. În plus, la una dintre primele două sarcini artista a avut o depresie, pe parcursul căreia a fost hărţuită de presă. A concluzionat deocamdată că yoga o ajută mult la această sarcină faţă de primele două.

Britney are doi copii cu primul său soţ, Kevin Federline: Sean Preston Federline de 16 ani şi Jayden James Federline, de 15 ani. Muziciana a reuşit să se elibereze de controlul tatalul sau prin acel "Conservatorship", un soi de tutela legală, care dura de 13 ani. Tatăl artistei controla toate aspectele financiare ale lui Britney, dar şi o bună parte din viaţă şi libertatea sa. Astfel s-a născut mişcarea #FreeBritney cu câţiva ani în urmă şi au apărut documentare pe această temă.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending