Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil

După un an foarte agitat, în care Britney Spears şi-a redobândit independenţa faţă de tatăl său, artista le-a dat fanilor o veste mare pe 11 aprilie 2022. Britney este însărcinată cu al treilea copil, primul cu iubitul său, Sam Asghari.

Publicat

pe

Britney Spears
Britney Spears │ FOTO: Britney Spears www.instagram.com

Dezvăluirea cu privire la sarcină a fost făcută pe Instagram, acolo unde Britney Spears a fost tot mai activă în ultima vreme. În vârstă de 40 de ani creatoarea lui "Baby One More Time" a postat o fotografie cu o ceaşcă de ceai înconjurată de flori. A scris şi că a cumpărat un test de sarcină care a fost pozitiv. Britney le-a explicat fanilor că a fost intrigată de schimbările corpului ei, atunci când a pierdut multe kilograme pentru a merge la plajă în Maui, apoi le-a pus la loc rapid.

Britney se referă de ceva vreme la Sam Asghari drept "soţul său" deşi cei doi nu s-au căsătorit oficial. Ştim că artista şi Sam s-au logodit în toamna lui 2021, dar nu au dezvăluit vreun plan de nuntă. Ce e drept Asghari a postat recent pe Instagram următoarele:

Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice umplută cu dragoste şi respect.

Alături de postare apărea o imagine cu doi lei şi un pui. Britney le-a spus apropiaţilor şi că nu va mai apărea prea mult în public, deoarece vrea să se menajeze şi să evite paparazzi. În plus, la una dintre primele două sarcini artista a avut o depresie, pe parcursul căreia a fost hărţuită de presă. A concluzionat deocamdată că yoga o ajută mult la această sarcină faţă de primele două.

Britney are doi copii cu primul său soţ, Kevin Federline: Sean Preston Federline de 16 ani şi Jayden James Federline, de 15 ani. Muziciana a reuşit să se elibereze de controlul tatalul sau prin acel "Conservatorship", un soi de tutela legală, care dura de 13 ani. Tatăl artistei controla toate aspectele financiare ale lui Britney, dar şi o bună parte din viaţă şi libertatea sa. Astfel s-a născut mişcarea #FreeBritney cu câţiva ani în urmă şi au apărut documentare pe această temă.

Comentează

Trending