Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa belgiană Balthazar se alătură lineup-ului Living Rock Festival 2022

Ajuns la cea de-a treia ediție, festivalul Living Rock va avea drept cap de afiș trupa belgiană Balthazar. Festivalul va avea loc în luna august, pe plaja Tuzla.

Publicat

pe

Balthazar
Balthazar

Belgienii vor concerta sub clar de lună, pe plaja Tuzla, făcând valuri, la propriu și la figurat, cu piese de pe albumele lor de succes: "Sand" și "Fever". "Sand" este cel mai recent album al lor și a fost finalizat în plină pandemie, iar numeroasele restricții i-au împins să se adapteze și să experimenteze de la sunet la înregistrare. Această nouă realitate a dus la un album complet diferit de restul discografiei, dar iubit de milioane de fani.

"Ne-am dorit super mult să aducem anul acesta și o trupă din afară. Era o completare firească a line-up-ului nostru alternativ și băieții de la Balthazar s-au arătat încântați să-și încheie vara pe plaja de la Tuzla. În rest, vrem ca Living Rock să-și păstreze aerul relaxat, iar publicul, care vine pentru muzică și vibe, să-și întâlnească artiștii români preferați din underground-ul local", a declarat Ilinca Ghișoiu, reprezentantul Magnetic Dream Events și organizatorul festivalului.

Luiza Zan, una dintre cele mai importante figuri ale jazzului în România, Bogdan Simion, culegător de muzică tradițională și lăutar și Silent Strike, compozitor de muzică electronică și de film, sunt doar câteva dintre numele autohtone care vor încânta publicul la finalul verii. În lineup au fost confirmați, de asemenea, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma și Robin and the Backstabbers.

La fel ca anul trecut, pe parcursul celor trei zile de festival (19 - 21 august) vor fi organizate acţiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi şi sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări. Festivalierii se vor bucura de camping la umbra măslinilor sălbatici, zone de relaxare și de joacă pentru cei mici și cei mari și multe alte surprize.

Bilete pentru Living Rock 2022:

  • Abonament - 250 lei
  • Bilet camping - 20 lei
  • Bilet rulotă (cei care vor sta în rulotă trebuie să achiziționeze separat bilet de acces în camping în valoare de 20 de lei pentru fiecare persoană în parte) - 50 lei

Despre Living Rock

Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 august 2022

Living Rock 2022

Loc
Plaja Tuzla
Comentează

Trending