Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Stromae a lansat albumul "Multitude" - TRACKLIST

Stromae, îndrăgitul artist de origine belgiană a lansat un nou material discografic. "Multitude" este cel de-al treilea album din cariera muzicianul. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Stromae - L’enfer
Videoclip Stromae - L’enfer │ FOTO: captură YouTube

"Multitude" vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Discul conține 12 piese, printre care "Santé" și "L'enfer", deja lansate, dar și noul single - "Fils De Joie". Materialul discografic a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.

Departe de orice autocompătimire, Stromae a profitat de acest timp pentru a se identifica mai mult cu ceilalți, pentru a empatiza cu ei. Bărbații instabili din "La Solassitude" și "Mon Amour", fiul prostituatei din "Fils de Joie", protagoniștii depresivi și sinucigași din „"Mauvaise Journée" și "L'Enfer", cuplul nepotrivit din „"Pas Vraiment", oamenii invizibili din "Santé", femeile suferinde din "Déclaration" - Stromae îi îmbrățișează pe toți cu bunătate și altruism, oferind fiecăruia un portret emoționant.

Luna trecută, Stromae a anunțat, de asemenea, turneul său din America de Nord, care urmează să înceapă în această toamnă pe 21 octombrie la Vancouver, făcând opriri pe coasta de est și de vest, inclusiv la legendara Madison Square Garden din New York.

Tracklist "Multitude":

  1. Invainc
  2. Santé
  3.  La solassitude
  4. Fils de joie
  5. L'enfer
  6. C'est que du bonheur
  7. Pas vraiment
  8. Riez
  9.  Mon amour
  10. Déclaration
  11. Mauvaise journée
  12. Bonne journée

Trending