Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Shaggy concertează la Arenele Romane din București în august 2022

Shaggy, artistul care a popularizat muzica dancehall și reggae, concertează anul acesta în București. Evenimentul va avea loc în luna august, la Arenele Romane.

Publicat

pe

Shaggy
Shaggy │ FOTO: Captură YouTube

Shaggy este artistul care nu are competiție când vine vorba despre hiturile dancehall și reggae care dau lumea peste cap. Pavând drumul pentru artiști ca Drake, Rihanna sau Major Lazer, acesta a adus schița pentru succesul global al muzicii dancehall și continuă să o inoveze. Artistul va ajunge la București pe 3 august 2022, evenimentul urmând să respecte toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării.

Despre Shaggy

Artistul jamaican avea 25 de ani când single-ul său "Oh Carolina" a ajuns în topurile Pop din Marea Britanie, în 1993. Lăsându-și vocea răgușită să danseze peste ritmurile neprelucrate,a  reuțit să se lanseze direct în brațele unei case de discuri faimoase. Următorul single al lui Shaggy, "Boombastic", a ajus din nou în topurile Pop ale Marii Britanii, dar și numărul 3 în Topul Billboard Hot 100 din Statele Unite. De atunci, acesta a continuat să facă istorie an dupa an, lăsând în urma sa o carieră demnă de invidiat, plină de hituri și nominalizări la premiile GRAMMY.

Shaggy a vândut peste 30 de milioane de albume, adunând 8 single-uri plasate în Billboard Hot 100, inclusiv 2 single-uri care au ajuns fruntașe în acest top. Numerele în topurile Marii Birtanii sunt la fel de impresionante, 16 single-uri în TOP 40, dintre care 9 au ajuns în TOP 10, iar 4 au fost Number One, printre acestea numărându-se și "It Wasn't Me".

Ultimul proiect al lui Shaggy, "Wah Gwaan?!", care înseamnă "Ce mai faci" în limba maternă a acestuia, este o colecție de melodii ce au la bază rădăcinile jamaicane, fericirea si experientele adunate din toate colțurile lumii, dar si partea sa introspectivă. Cele 12 piese de pe acest album sunt o dezvăluire a împlinirii starului multi-talentat. "Nu am vrut să mă adâncesc prea mult în politică în acest album, am vrut doar să fie ceva ușor de ascultat, să ma întorc la vechiul Shaggy" mărturisește acesta. Când spune "vechiul Shaggy" se refera la compozitiile muzicale care aduc oamenii împreuna în această lume împărțită pentru că, atunci când vine vorba de relații, suntem toți la fel.

Ultimul hit de pe albumul său , "Use Me", are toate caracteristicile lui Shaggy: atmosfera tropicala, jocurile de cuvinte inteligente și linia melodică irezistibilă.

Bilete la concertul lui Shaggy de la Arenele Romane:

  • Acces General earlybird 100 de lei, apoi 125 lei
  • Premium cu loc pe scaun în sectoarele E și K - 180 lei
  • Golden Standing în fața scenei - 155 lei

Info acces / bilete:

  • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 3 august 2022

Shaggy

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending