Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "True Detective" revine cu cel de-al patrulea sezon

Un nou sezon al serialului "True Detective" se află în proces de dezvoltare. Intitulată provizoriu "Night Country", seria va fi găzduită de HBO. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Matthew McConaughey în "True Detective"
Matthew McConaughey în "True Detective" │ FOTO: captură YouTube / HBO UK

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, un nou sezon al apreciatului "True Detective" este în prezent în dezvoltare la HBO, dar fără implicarea creatorului Nic Pizzolatto. În schimb, al patrulea sezon al serialului, intitulat provizoriu "True Detective: Night Country", va fi produs de Barry Jenkins (câștigător de Oscar pentru pelicula "Moonlight"), pe baza unui scenariu scris de Issa López.

De asemenea, este de așteptat ca Matthew McConaughey și Woody Harrelson să fie creditați ca producători executivi în cel de-al patrulea sezon, deoarece au avut această poziție de-a lungul întregii serii. Cei doi au jucat doar în primul sezon al serialului, interpretându-i pe detectivii Rust Cohle și Marty Hart.

Pizzolatto a renunțat la contractul cu HBO după cel de-al treilea sezon "True Detectiv", care i-a avut în rolurile principale pe Mahershala Ali, Stephen Dorff, Ray Fisher, Carmen Ejogo, Scoot NcNairy și Mamie Gummer. Cu toate acestea, HBO deține drepturile asupra serialului, chiar și fără implicarea lui Pizzolatto. În plus, Casey Bloys, unul dintre directorii HBO, a dezvăluit pentru The Hollywood Reporter încă din februarie că serviciul lucrează la diverse idei pentru continuarea serialului.

De-a lungul celor trei sezoane, distribuția "True Detective" a cuprins actori de top precum Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch. Serialul a strâns 21 de nominalizări la premiile Emmy și patru nominalizări la Globurile de Aur, iar McConaughey a câștigat "Critic's Choice Awards" pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă în 2014.

Comentează

Trending