Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Maria Hăulică a oferit publicului emoție și a câștigat încredere - VIDEO

Nesigură pe abilitățile ei, Maria Hăulică a venit la Românii au talent 2022 la îndemnul profesorului de chitară. Iubește muzica, dar nu îndrăznește să spere într-un viitor în acest domeniu. Pe scenă a demonstrat, însă, că pasiunea e mai puternică decât lipsa de încredere, emoția ajungând atât la juriu, cât și la public.

Publicat

pe

Maria Hăulică la Românii au talent 2022
Maria Hăulică la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Timidă, Maria Hăulică a venit la Românii au talent 2022 fără așteptări prea mari. Chiar dacă iubește muzica, acest vis al unei cariere pe scenă i se pare greu de îndeplinit, lipsa încurajărilor din partea celor din jur zdruncinându-i încrederea. Le-a mărturisit juraților că profesorul ei de muzică a fost cel care a înscris-o, datorită lui aflându-se la audițiile sezonului 12.

În vârstă de 18 ani, Maria nu s-a bucurat de o copilărie normală. Părinții ei s-au despărțit la scurtă vreme după nașterea ei și a fost crescută de bunici. Chiar dacă a primit mereu afecțiune din partea lor, lipsa părinților a fost mereu o realitate dureroasă.

Maria Hăulică la Românii au talent 2022: "Cea mai mare dorință a mea este, indiferent ce aș fi, să fiu un om bun și să pot să ajut și pe restul"

"Toată lumea a fost sceptică pe partea asta cu muzica, pentru că tot spuneau că nu pot să fac un viitor din lucrul ăsta și, într-adevăr, este greu, pentru că în ziua de azi, în general, trebuie să ai foarte multă susținere materială pentru partea asta. Eu am fost crescută de bunici de mică. Mama și tata s-au despărțit când eu eram bebeluș.

Tata, din păcate, a fugit foarte mulți ani de mine, și din păcate nu știu foarte multe despre el. Și el cânta în copilăria lui la acordeon. Am încercat să iau legătura cu el, dar, din păcate, adevărul dur m-a lovit în față în momentul în care mi-am dat seama că are o problemă nasoală cu alcoolul și că nu mă voi putea înțelege vreodată cu el.

Am încercat să vorbesc cu el la telefon, mi-a zis de multe ori că nu sunt copilul lui, să nu-l mai caut și da, a fost dureros. Vă dați seama, mă simt rănită, pentru că e tata, dar nu pot să spun că sufăr după ceva ce n-am avut niciodată.

La un moment dat, mama a fost plecată în străinătate să muncească pentru mine. Am suferit mult după ea și de dorul ei, dar am avut-o acasă pe bunica, care a fost trup și suflet pentru mine în orice moment. Nu pot să zic că am dus lipsă de dragoste. Cea mai mare dorință a mea este, indiferent ce aș fi, să fiu un om bun și să pot să ajut și pe restul", a povestit Maria în testimonialul filmat pentru Românii au talent 2022.

Maria Hăulică la Românii au talent 2022: "Sunt un om simplu care iubește să cânte"

Deși nu îndrăznește încă să spere la o carieră în muzică, Maria recunoaște că acest lucru ar face-o extrem de fericită.

"M-aș simți împlinită la modul maxim dacă aș avea succes pe partea cu muzica, pentru faptul că e lucrul care-mi place cel mai mult să-l fac pe lumea asta. Sunt un om simplu care iubește să cânte."

Momentul pregătit de Maria Hăulică pentru Românii au talent 2022 și reacțiile juraților

Acompaniindu-se la chitară, Maria a interpretat la Românii au talent 2022 piesa lui Emeric Imre, "Nebun de alb". Pentru câteva minute, emoția a pus stăpânire pe întreaga sală. Maria Hăulică a uitat de neîncredere și a lăsat muzica să vorbească pentru ea. A primit din partea juraților patru de DA, cu toții încurajând-o să-și urmeze visul.

Dragoș Bucur: "Vine un moment în care te doare fix în dos de ce îți spun cei din jurul tău"

"Îmi amintesc de momentele în care nu aveam încredere în mine și în care mă interesa aproapte tot ce credeau sau spuneau oamenii din jurul meu și eu n-aș vrea să mai ajung niciodată înapoi, în momentul ăla. Vine, din fericire, la unii mai târziu, la alții mai devreme, dar vine un moment în care te doare fix în dos de ce îți spun cei din jurul tău, mai puțin cei pe care îi iubești și care te iubesc. Și asta ar trebui să o ai undeva în cap și-o să vezi că la un moment dat în viață o să ajungi în punctul ăla", i-a spus Dragoș Bucur.

Andra: "Dai la o parte orice gând și orice obstacol care e între tine și visul tău atunci când cânți. Cred că asta e cel mai important"

"Să știi că în timp ce cântai ai părut un om care iubește muzica și nu s-a văzut nimic din tot ce-ai povestit, ceea ce e important. Că dai la o parte orice gând și orice obstacol care e între tine și visul tău atunci când cânți. Cred că asta e cel mai important", a spus Andra.

Andi Moisescu: "A ajuns atâta emoție la mine, că încontinuu mă furnica pielea pe sub sacou. Și despre asta e vorba"

"Aș vrea să-i mulțumesc lui Dragoș pentru ceea ce a zis, pentru că sunt convins că sunt milioane de oameni care se regăsesc în cuvintele lui. Poți afla și lucruri interesante urmărind ce cred alții despre tine, dar cred că e mult mai important ce gândești tu despre tine și despre ceea ce faci. A ajuns atâta emoție la mine, că încontinuu mă furnica pielea pe sub sacou. Și despre asta e vorba", a spus Andi.

Mihai Bobonete: "Pentru mesajul pe care l-ai trimis multor oameni (...) ai patru de DA"

"Eu cred că așa cum îți dorești tu, ca pe viitor să ajuți oamenii, inconștient tu deja o faci. Pentru mesajul pe care l-ai trimis multor oameni care s-au uitat la momentul tău acasă într-o vineri seară, caldă, în fața televizoarelor, ai patru de DA și mergi în etapa următoare", a spus Bobonete, anunțând-o că merge în etapa următoare.

VIDEO: Maria Hăulică la Românii au talent 2022

Comentează

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending