Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Românii au talent 2022: Cătălin Chirică a dansat ca pe TikTok într-o costumație creată de el - VIDEO

La 18 ani, Cătălin Chirică este designer și dansator. Îmbină cu succes ambele pasiuni, la audițiile pentru Românii au talent 2022 atrăgând atenția atât prin costumația ieșită din tipare, cât și prin mișcările de dans, dinamice și bine ancorate în trendurile actuale. A fost o coregrafie ca pe TikTok, a observat Bobonete, Cătălin confirmându-i că stilul său aparține de "partea nouă a dansului".

Publicat

pe

Românii au talent 2022: Cătălin Chirică
Românii au talent 2022: Cătălin Chirică │ FOTO: PRO TV

Originar din București, Cătălin Chirică a venit la Românii au talent 2022 pentru a dansa. De când a pășit pe scenă, însă, tânărul le-a atras întâi atenția juraților prin ținuta adoptată. Andi Moisescu i-a complimentat costumul de un roșu aprins, fiind curios să afle cine l-a sfătuit să-l îmbrace. "Mă pasionează foarte mult culorile, în general. Sunt și designer", a dezvăluit Cătălin, povestind apoi într-un testimonial cum a ajuns să-și lanseze propria colecție de haine.

"Avem multe concursuri de dans și aveam nevoie de costumații cât mai extravagante, ceva care să mă scoată în evidență sau să atragă atenția. Am început să fac prima mea colecție, să văd cum merge. Feedback-ul din partea oamenilor a fost foarte bun, așa că am zis să încerc să fac ceva cu asta.

De-a lungul anilor am avut diferite colaborări și cu artiști, și cu evenimente, dansatori, trupe, și-am zis: <<Gata, eu vreau să fac și asta>>", a povestit Cătălin.

Dans ca pe TikTok, răsplătit cu 4 de DA

Cătălin Chirică le-a prezentat juraților de la Românii au talent o coregrafie modernă, realizată pe un colaj de piese foarte dinamice. Primul care l-a complimentat a fost Mihai Bobonete.

"Ești foarte tare, frate! Ești mega tare. E genul ăsta de dans nou. Știu că am văzut acum pe TikTok. E un gen nou ăsta. Nu e ăla vechi, de-l știam noi, de-l făcea Smiley, Simplu. Bravo! Mi-a plăcut. Ești one man show", i-a spus Bobo.

Andra a trăit alături de Cătălin întregul moment, savurându-i mișcările.

"Cătălin, mi-a plăcut foarte mult dansul tău. Sincer, ești un dansator foarte, foarte bun", i-a transmis Andra.

Dragoș Bucur a văzut actoria din spatele dansatorului, punctând câteva momente din coregrafia sa.

"Eu, uitându-mă la tine, m-am gândit continuu că te simți ca într-o saună. Eu am suferit alături de tine pe scenă. Am avut senzația, la un moment dat, că e prea mult și că o să ți se facă rău. Au fost două momente care m-au dat pe spate. În momentul în care ai stat și ai întors privirea. A fost un moment foarte intens, s-a văzut actoria. Și mișcarea aia..Pam! Michael Jackson. Aia e! Spargem masa!", a spus Dragoș.

Ultimul jurat care a luat cuvântul a fost Andi. Acesta i-a confirmat că e un dansator foarte bun.

"Acum râdem, glumim, dar realitatea e că ești talentat, măi, Cătălin, fie vorba între noi. Chiar ești talentat. Cel puțin la dans e bine, bine."

Toate aceste aprecieri au fost încununate de 4 de Da, cu care Cătălin Chirică merge în următoarea etapă a concursului.

VIDEO: Cătălin Chirică la Românii au talent 2022

Comentează

Trending