Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ce reacții a stârnit piesa "Llámame", cu care WRS va reprezenta România la Eurovision 2022

Andrei Ursu, alias WRS, a câștigat sâmbătă finala Selecției Naționale, urmând să ne reprezinte la Torino în cea de-a doua semifinală a Eurovision 2022. Așa cum era de așteptat, reacțiile celor din public nu au întârziat să apară, atât fanii din România, cât și vloggeri care urmăresc fenomenul Eurovision exprimându-și opinia în online.

Publicat

pe

WRS în finala Selecției Naționale Eurovision 2022
WRS în finala Selecției Naționale Eurovision 2022 │ FOTO: Global Records

Cu 59,23 de puncte, WRS a fost desemnat sâmbătă seară reprezentantul României la Eurovision 2022. Piesa "Llámame" și show-ul pus în scenă de artistul Global Records au fost pe placul juriului, 3 din cei 5 jurați (Randi, Alexandra Ungureanu și Cristian Faur) acordându-i punctaj maxim. Chiar dacă în preferințele publicului a fost pe poziția a doua, media totală a fost ridicată, WRS surclasându-i astfel pe Kyrie Mendél și Dora Gaitanovici.

Cum au reacționat fanii Eurovision din România

Ca și după semifinală, reacțiile au fost împărțite. Preponderent, însă, WRS pare să se bucure de susținere, publicul apreciind ritmul piesei, refrenul memorabil și punerea în scenă. Printre criticile aduse se numără lipsa unei voci puternice și o dicție ce ar putea fi îmbunătățită.

Comentarii de pe pagina de Facebook Eurovision România 2022:

 • "Bravo! Este foarte draguță si ritmata melodia. Și da, îți rămâne în minte. O fredonezi mereu."
 • "Foarte profi dansatorii, melodia îmi place, poate cântărețul să cânte mai cu curaj."
 • "E un băiat talentat, dar are nevoie de aplomb pe scenă, mai multa siguranță, inclusiv în voce."
 • "Deși am votat Dora, nu mă pot supăra pentru piesa aleasă... Wrs e carismatic, dansează bine, melodia se pare că prinde pentru publicul străin..(...) Și urgent Wrs lecții de canto și dicție, în rest... Hola me bebebe"
 • "Oribilă. Nu sunt eu expert în muzică, dar melodia asta nu îmi inspiră nimic. Păcat."
 • "Bravooooo...deși nu e cel mai bun vocal de acolo...se vede că a muncit cel mai mult și a făcut un adevărat show. Bravo wrs. Bravo România pentru alegere. O să fie calificare."
 • "Vocea lasă de dorit, e slab. Doar dansul îmi place."
 • "Mie îmi place melodia! Mult succes ! Indiferent cine câștiga, bârfe și scandal tot erau!"
 • "Wrs are ceva din Freddie Mercury, dar nu la voce, ci la grație și carismă, poate și simțul ritmului.. Succes!"

Cum au reacționat fanii Eurovision din afara țării

Reacțiile vlogger-ilor care urmăresc fenomenul Eurovision au fost, de asemenea, preponderent favorabile. Cel mai entuziast review a fost oferit de Pedro Rivas, care s-a declarat complet cucerit de ritmul latino al piesei. Deși refrenul nu pare să ascundă vreun mesaj profund, Pedro se declară încântat: "Nu e un mesaj adânc, dar e superb, îmi place. Iar refrenul e foarte memorabil și cool". Originar din Spania, Pedro notează, de asemenea, influențele flamenco din coregrafie, admițând că și ritmul îi este pe plac. Din perspectiva acestui vlogger, vocea lui WRS este bună. Îi puteți urmări întreaga reacție mai jos.

William și Deban de la wiwibloggs au fost ceva mai acizi în comentarii. Potrivit lui William, piesa nu este de cea mai bună calitate ("cheap"), însă te face să o asculți pe repeat. Acesta a apreciat, de asemenea, refrenul memorabil, chiar și pentru cei care nu vorbesc spaniola, considerând "Llámame" un potențial guilty pleasure.

Deban s-a arătat extrem de încântat de WRS, apreciindu-i carisma, dar și momentul coregrafic pe care îl are cu unul dintre dansatori. Pentru el, piesa nu este "cheap", iar dacă unii ar considera că este, lui îi place oricum.

Potrivit lui Shane, din Belgrad, piesa este atractivă, însă vocea lui WRS lasă de dorit, coregrafia, fiind, de asemenea, prea încărcată. Acesta consideră că juriul va taxa lipsa de originalitate, calificarea României în finală fiind sub semnul întrebării. Întregul show a fost catalogat drept camp (kitsch), însă a mărturisit că, în ciuda acestor minusuri, își dorește să asculte piesa din nou. Shane a observat, de asemenea, momentul lui WRS cu unul dintre dansatori, întrebându-se dacă România încearcă să transmite un mesaj de incluziune LGBTQ.

Prestația lui WRS din finala Selecției Naționale a ajuns pe locul 11 în YouTube trending România, cu peste 179 de mii de vizualizări. O puteți urmări integral mai jos.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Finala "Te Cunosc de Undeva" a inclus super reprezentaţii rock; Cine a câştigat sezonul 18?

Seara de 17 decembrie 2022 ne-a adus finala sezonului 18 "Te Cunosc De Undeva", care a părut una axată pe muzică rock. Nu de alta dar am avut parte de Disturbed, Aerosmith şi The Police. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Finala Te Cunosc de Undeva Sezonul 18
Finala Te Cunosc de Undeva Sezonul 18 │ FOTO: Antena 1

În finală au ajuns Liviu Teodorescu şi Jo, Connect-R şi Shift, Emilian şi WRS, dar şi Emi şi Cuza. Au putut vota juriul şi publicul şi după ceva suspans wrs şi Emilian au fost încoronaţi drept câştigători ai sezonului 18 "Te Cunosc de Undeva". S-a lăsat cu momente tribut pentru Nosfe, iar Connect-R şi Shift i-au dedicat piesa "I'll Be Missing You" şi tricouri pe care aveau mesaje-tribut pentru rapperul care a încetat din viaţă în această toamnă.

Pe parcursul serii am rămas cu reprezentaţia fabuloasă a lui Emilian şi WRS, care s-au transformat în Disturbed, mai precis solistul David Draiman cântând piesa "The Sound of Silence". Profundă, plină de durere, răsunătoare şi cu un mesaj de unitate. Cei doi şi-au înălţat vocile la noi registre (când heavy şi joase, când înalte) şi au impresionat inclusiv la bis, după ce şi-au ridicat trofeul, la final. Marele premiu este de 15.000 de euro, care merge spre o familie de nevoiaşi, cu 9 copii.

Jo şi Liviu au fost foarte aproape de marele trofeu, fiind cu doar 18 puncte sub marii câştigători, pe locul doi. Reprezentaţia celor doi a inclus un "I Don't Want to Miss a Thing" de la Aerosmith plin de patimă, patos, care a adus câteva lacrimi pe obrajii juraţilor.

Connect-R şi Shift au canalizat perfect vocea profundă a lui Sting şi au suprapus peste reprezentaţia lor de "I'll Be Missing You" fotografii cu rapperul Nosfe.

Cele mai complexe costume ale serii le-au avut Sore şi Emma de la ZU, care s-au metamorfozat în Christina Aguilera şi Pink. Ne-am simţit că în filmul "Moulin Rouge", cu coregrafii complexe, costume flamboaiante şi voci excelente.

Nu uităm de Emi şi Cuza, care au terminat pe locul 4 cu o piesă grea, Hozier, "Take Me to Church". E poate cea mai sensibilă interpretare a celor doi şi vorbim aici despre favoriţii pentru a câştiga şi acest sezon încă la începutul său. Presiunea pare a fost mare pe umerii celor doi totuşi, deşi inflexiunile vocilor au fost bunicele.

Feli şi Nicolai Tand au adus un twist disco pentru "Dragostea din Tei" de la O-zone, descreţind frunţile tuturor, iar cele mai excentrice personaje au fost Eliza şi Cosmin Natanticu, cu o versiune funky de Goran Bregovic şi Emir Kusturica.

După marea finală a sezonului 18 Te Cunosc de Undeva, aflaţi că va avea loc şi o ediţie specială de Crăciun "Te Cunosc de Undeva" ca bonus în perioada următoare.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat gala 11 "Te Cunosc de Undeva", sezonul 18

Ziua de sâmbătă, 19 noiembrie 2022 ne-a adus episodul 11 din sezonul 18 al emisiunii "Te Cunosc de Undeva". A fost o competiţie intensă, între latino loveri şi evergreen-uri, dar în cele din urmă am avut câştigători surpriză. Cele mai tari momente ale galeri se văd în articol.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva sezonul 18 gala 11
Te Cunosc de Undeva sezonul 18 gala 11 │ FOTO: Antena 1

Lupta între duo-uri a devenit din ce în ce mai strânsă şi transformările tot mai spectaculoase. Asta mai ales pentru că echipa care câştigă cele mai multe gale se califică direct în marea finală. 8 cupluri de artişti erau gata de show, iar seara a început cu Feli şi Nicolai Tand, transformaţi în Bosquito, în perioada de glorie, cu piesa "Pepita".

wrs şi Emilian au avut o dublă transformare în Whitney Houston, interpretând "I Wanna Dance With Somebody" fabulos. Inflexiunile celor doi au fost foarte reuşite şi feminine şi s-au dus cu vocea mai sus decât ne aşteptam. Iar sincronizarea la dansuri, cu tot cu piruete i-au ridicat în picoare pe cei din juriu. Ţinutele? Nu cele mai reuşite parcă...

Sore şi Emma de la ZU au primit la ruletă o sarcină grea: de a deveni Shakira şi Alejandro Sanz în "La Tortura", piesa care domină topurile acum vreo 15 ani.

Ne-am mutat în cel mai fierbinte moment al serii, Connect-R şi Shift oferindu-ne o experienţă Desperado semnată Antonio Banderas. Decorurile şi coregrafia, minimalistă cum a fost au fost excelente, ca şi jocul scenic, dar ceva în vocea celor doi nu a convins pe deplin.

Emi şi Cuza erau gata să fie judecaţi apoi chiar de creatorul piesei pe care o interpretau, ei devenind... Aurelian Temişan în "O Poveste din Vest". Aurelian a apreciat momentul, dar şi pe băieţi, mai ales ca look.

De la distracţie şi amuzament ne-am mutat la emoţii puternice, cu Jo şi Liviu Teodorescu, care au devenit două voci uriaşe ale muzicii româneşti, Aura Urziceanu şi Aurelian Andreescu, pentru un "Septembrie", memorabil.

Rona şi Johny Romano şi-au descoperit emo-ul inerior, transformându-se în "Evanescence" pentru a interpreta "Bring Me to Life". Rona a şocat cu vocea sa puternică, deşi a cântat în alt registru decât Amy Lee, dar partea de rap a lui Johny Romano nu a fost chiar reuşită. Ozana Barabancea nu a punctat prea bine momentul, probabil din cauza frazării silabelor.

Eliza şi Cosmin Natanticu s-au transformat în Liza Minnelli şi Joel Grey pentru a interpreta piesa "Money", iar ultimii au fost cei dintâi. Nu au primit Oscarul, dar au fost apreciat de toţi, depăşind orice aşteptări şi câştigând de altfel gala. Numărul de cabaret a fost foarte expresiv, iar cei doi au livrat o veritabilă piesa de teatru pe muzică. Au fost "de acolo" cum s-ar zice.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

În gala 6 "Te Cunosc de Undeva" sezonul 18 s-a acordat bonusul de 100 de puncte

Sezonul 18 al emisiunii "Te Cunosc de Undeva" a adus schimbări de reguli, cea mai importantă fiind poate bonusul de 100 de puncte pe care un jurat îl poate acorda unui cuplu de concurenţi. Norocoşii care au primit bonusul au fost Feli şi Nicolai Tand. Prestaţia lor se vede în articol.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva Sezonul 18 Episodul 6
Te Cunosc de Undeva Sezonul 18 Episodul 6 │ FOTO: Antena 1

După ce în episodul 5 au câştigat Jo şi Liviu Teodorescu, devenind două "Carmen Miranda" excelente şi distanţându-se rapid de rivali, acum bătălia a fost dură. Dură şi pentru că Eliza şi Cosmin Natanticu au avut cea mai grea transformare a serii, devenind formaţia KISS. Cei doi şi-au antrenat până şi limbile pentru a îi imita pe cei de la KISS şi Eliza a pus aşa mult efort în prestaţia sa că a intrat total în vibe-ul rock.

Cea mai ingrată sarcină a serii le-a revenit lui Emilian şi WRS, siliţi să interpreteze viralul "Pen Pineapple Apple Pen", dar adăugând un twist electronic şi extra dans peste el. Nu au fost mulţumiţi nici concurenţii şi nici juraţii, coregrafia tinzând spre zero.

Jo şi Liviu Teodorescu s-au întrecut în vocalize cât mai lungi pe "O Viaţa Mea", devenind Costi Ioniţă şi Adrian Minune. Ulterior toţi şi-au încercat norocul cu vocalize pentru  a afla cine bate recordul lui Liviu Teodorescu.

Seara a început totuşi cu un Connect-R devenit Shaggy şi care a intrat mai bine în rol decât Shaggy cel real. Melodia "In the Summertime" a fost fredonată de toţi.

Totuşi surpriza serii a fost numărul de "Blues Brothers" interpretat de Feli şi Nicolai Tand. Dacă de la Feli aveam aşteptări, ei bine şi Stand s-a autodepăşit cu mult, la nivel muzical. Cei doi nu erau cel mai bine cotaţi, dar au primit un bonus de la Aurelian Temişan, de 100 de puncte, care le-a adus victoria. "Everybody Needs Somebody to Love" a fost piesa interpretată. Energia, dansul şi întreg momentul a meritat marele premiu.

Iată clasamentul final al galei 6 Te Cunosc de Undeva:

 • LOCUL 1: Feli și Nicolai Tand
 • Locul 2: Connect-R și Shift
 • Locul 3: Eliza și Cosmin Natanticu
 • Locul 4: Emilian și WRS
 • Locul 5: Sore și Emma de la Zu
 • Locul 6: Jo și Liviu Teodorescu
 • Locul 7: Emi și Cuza
 • Locul 8: Rona Hartner și Johny Romano
Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending