Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Puss in Boots rămâne fără cele nouă vieți în trailerul filmului "The Last Wish" - VIDEO

Simpaticul Motan Încălțat învață să aprecieze efemeritatea vieții în trailerul peliculei "Puss in Boots: The Last Wish". Filmul va ajunge în cinematografe pe 23 septembrie 2022. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Puss in Boots: The Last Wish"
Trailer "Puss in Boots: The Last Wish" │ FOTO: captură YouTube / Universal Pictures

"Puss in Boots" revine pe marile și micile ecrane după o pauză serioasă. Anteriorul film ce îl avea în prim plan pe Motan fusese lansat în 2011, voit a fi un spin-off al filmului "Shrek 2" (2004). Antonio Banderas reintră în rolul felinei neînfricate, care învinge un uriaș în debutul trailerului. Discursul îngâmfat al victoriei se lungește o idee prea mult, iar Puss in Boots se trezește zdrobit până la moarte de un clopot gigantic.

Nu este nimic nou pentru Puss in Boots, care, după cum povestește el, a murit de mai multe ori. A fost incidentul luptei cu tauri, momentul în care nu a aterizat în picioare, alergia cauzată de fructele de mare sau un joc de poker pierdut. Spre groaza lui, își dă seama curând că a murit deja de opt ori. "Ce ai vrea să faci cu ultima ta viață?"  îl întreabă un medic.

Apoi, vechea prietenă Kitty Soft Paws (Salma Hayek) apare în peisaj și îi ridică moralul lui Puss in Boots:

"Ai o singură viață. Asta o face specială".

Pelicula de animație continuă cu aventurile lui Puss, care se va confruntă cu o serie de răufăcători ca Three Bears Crime Family and Goldilocks, "Big" Jack Horner și The Big Bad Wolf.

"Puss in Boots: The Last Wish" este regizat de Joel Crawford și Januel Mercado, și produs de Mark Swift. În ceea ce privește distribuția, aceasta este completată de Florence Pugh, Olivia Colman, Wagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da'Vine Joy Randolph, Anthony Mendez și Samson Kayo.

VIDEO: Trailer "Puss in Boots: The Last Wish"

Trending