Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Micutzu revine la iUmor, pentru prima oară în calitate de jurat - VIDEO

După mai multe momente de stand-up ajunse virale pe YouTube, Micutzu revine la iUmor, dar în calitate de jurat. Emisiunea va fi difuzată pe Antena 1 duminică, pe 20 martie.

Publicat

pe

Micutzu în juriu la iUmor 2022
Micutzu în juriu la iUmor 2022 │ FOTO: Captură YouTube

Juratul surpriză din următoarea ediție iUmor va fi Micutzu. Comediantul se va așeza la pupitru alături de Cheloo, Delia și Bendeac, urmând să jurizeze momentele umoristice din cadrul emisiunii.

Micutzu: "Deși nu pare, sunt foarte empatic"

"Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii.

Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar", a declarat Micutzu pentru Antena 1.

În clipul de promovare al ediției iUmor de duminică, Micutzu apare în postura juratului implacabil, care nu se lasă impresionat de nimic.

"Problema majoră este că râd foarte greu și rar. Deloc", spune comediantul în teaser-ul publicat de Antena 1.

VIDEO: Micutzu e al patrulea jurat la iUmor

Printre invitații ediției iUmor de pe 20 martie se va număra și Radu Pietreanu. Acesta îi va face un roast lui Micutzu, aruncând replici acide și către alți comedianți, cum ar fi Bobonete.

VIDEO: Radu Pietreanu îi face roast lui Micutzu

Printre invitații celui de-al 12-lea sezon iUmor s-a numărat și Toma Alexandru. Acesta a participat la emisiunea ce l-a avut jurat pe chef Florin Dumitrescu.

Toma a povestit despre peripețiile sale la poliție și scenariul pe care și l-a imaginat atunci când și-a găsit mașina zgâriată. Momentul său de stand-up a ajuns în YouTube Trending.

Trending