Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Micutzu a fost luat la Roast la iUmor în episodul 6 din sezonul 12

Sezonul 12 iUmor aduce un nou tip de juriu, iar pe lângă cei 3 juraţi clasici, apare şi un al patrulea care se schimbă episod de episod. După Ana Morodan, Monica Bârlădeanu, Răzvan Exarhu, Rodica Popescu Bitănescu, în cel mai nou episod iUmor Micutzu a completat juriul. Ca fiecare jurat invitat care se respectă şi comediantul a primit un roast pe măsură.

Publicat

pe

Micutzu iUmor jurat sezonul 12
Micutzu iUmor jurat sezonul 12 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Episodul 6 din sezonul 12 iUmor a inclus glume cu corporatişti, un număr de circ italian şi vedeta clipului "Cine e grăsuţa" (Dana Mihuţ), care l-a terorizat pe Cheloo, dar şi pe Bendeac. Cristi Popesco a deschis emisiunea cu un număr de standup, iar roast-urile au fost păstrate pentru finalul de episod. Un invitat surpriză a fost culturistul Radu Valahu, cu o stângăcie controlată şi un aer de strongman ameninţător şi blând în acelaşi timp.

Apoi a început roast-ul cu Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare, care a ironizat cariera lui Micutzu, barbershop-ul său şi greutatea sa. Cei doi sunt foarte apropiaţi, mai ales că recent Radu a fost invitat la podcastul lui Micutzu, unde a povestit momente cheie din cariera sa. De altfel componentul Vacanţa Mare a fost invitat în multiple rânduri în acest sezon iUmor, iar numerele sale muzicale au ridicat sala în picioare. De roast-ul său acid nu au scăpat nici nume mari din comedia autohtonă de la Alexandru Arşinel la Mihai Bobonete.

O invitată specială tot la categoria roast a fost Doina Teodoru, venită sub forma personajului Renata din "Băieţi de Oraş", serial în care a jucat alături de Micutzu, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Invitata, care în serial era iubita lui Micutzu l-a înţepat pe Bendeac pe tema complexelor sale şi adicţiei de sex. A făcut şi glume legate de vârsta Deliei, de talentul lui Micutzu (şi furturi de glume), dar şi de inteligenţa lui Cheloo. S-a amintit şi de "cei doi Micutzu", cel cu text la standup şi cel fără text memorat, invitat la podcasturi.

O altă apariţie surpriză a avut-o actriţă Tora Vasilescu, cu un monolog despre diferenţele dintre sexe, în trecut, dar şi în prezent. Alte momente cheie din sezonul 12 au fost episodul cu Chef Florin Dumitrescu drept jurat, acolo unde comediantul Toma Alexandru a făcut un număr de standup ce a intrat în YouTube Trending.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Marea finală iUmor sezonul 12 îl aduce pe Micutzu ca invitat special

Pe 22 mai 2022 Antena 1 va difuza marea finală a emisiunii iUmor sezonul 12, care ne va aduce un nou câştigător, dar şi o surpriză. Micutzu se întoarce la emisiune, dar nu în calitate de jurat, ci de invitat special. Detalii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Micutzu finala iUmor sezonul 12
Micutzu finala iUmor sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

De fiecare dată când Micutzu a fost la iUmor, a rupt audienţele şi Trending-ul şi ne amintim cu toţii de acel număr cu "căscuţa" şi taximetristul. Între timp l-am văzut pe comediant în scaunul de jurat, un pic perplex de ce a găsit printre concurenţi şi destul de blând cu cei de pe scenă. Finala sezonului 12 iUmor va fi difuzată duminica 22 mai, de la ora 20:00 pe Antena 1. Micutzu participă cu un număr de standup, dar noi îl putem vedea în fiecare miercuri ca prezentator la emisiunea "România are roast".

Aceea emisiune îşi trage seva din seria de roast-uri tematice pe regiuni ale ţării difuzate de Antena 1 pe 1 decembrie în ultimul an. Cât despre al patrulea jurat al marii finale, ei bine e vorba despre Mihai Petre, care aduce şi o doză de satiră, ironie şi competiţie cu Mihai Bendeac în jurizare. Mihai Petre a mai fost jurat în acest sezon iUmor.

Iată lista cu finaliştii iUmor sezonul 12:

 • Radu Giurcă
 • Claudia Amuzică
 • Răzvan Rotaru & Filip Stoica
 • Rikito Watanabe
 • Roxana Chiperi
 • Darisian Ștefan Luncanu
 • Dragoș Stan
 • Emanuel Doduț
 • Zsolt Rozsnai
 • Eduard Moise
 • Vlad Barbu
 • Emanuel Bighe
 • Mihai Radu

Câştigătorul pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro, iar telespectatorii pot vota la 1313 câştigătorul sezonului. Sezonul 12 iUmor a fost parcă unul mai lung decât precedentele şi a primit şi un al patrulea jurat prin rotaţie la fiecare episod. Au trecut în scaunul de jurat Mihai Petre, Micutzu, Cătălin Bordea, Monica Bârlădeanu, Iulia Albu, Răzvan Exarhu, Maria Popovici, Rodica Popescu Bitănescu.

Ultimul finalist a fost ales în semifinala iUmor de pe 15 mai, când Mihai Radu a fost alegerea celor 4 juraţi, printre care s-a numărat şi Monica Bârlădeanu. Pe cei de la masa juriului i-a convins asemănarea dintre concurent şi personajul "Bucşă" din serialul "Cars", cu care Cheloo era surprinzător de familiarizat.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

România are Roast debutează pe 11 mai la Antena 1; De la ce oră se difuzează

Noua emisiune de umor de la Antena 1, România are Roast, va fi difuzată pe post începând cu data de 11 mai. Echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, conduse de căpitanii Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, se vor duela în roast-uri, Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe urmând să îndrume echipele în călătoria lor prin țară. Show-ul este prezentat de Micutzu (Cosmin Nedelcu).

Publicat

pe

România Are Roast la Antena 1
România Are Roast la Antena 1 │ FOTO: Antena 1

În vreme ce  Stand-Up Revolution rămâne fără o dată de lansare, Antena 1 merge înainte cu România are Roast. Noul show se bucură de nume cunoscute ale stand-up-ului românesc, precum Maria Popovici, Mincu, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Formatul acestei emisiuni presupune confruntarea a două echipe de comedianți. Se vor spune glume acide, specifice roast-ului, inspirația pentru fiecare emisiune pornind de la particularitățile regiunilor țării. Mai exact, se vor face glume despre moldoveni, ardeleni, olteni, etc., echipa cu cele mai amuzante remarci urmând să fie declarată câștigătoare. Premiul pus în joc la fiecare ediție este de 10.000 de lei.

Când începe România are Roast pe Antena 1

România are Roast va fi difuzată în premieră miercuri, pe 11 mai, de la 20:30. Ulterior, emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la aceeași oră.

Ce comedianți alcătuiesc cele două echipe de la România are Roast

Echipele de la România are Roast au fost denumite Pârșii Circumspecți și Marmotele Vesele. Cosmin Natanticu este căpitanul Pârșilor Circumspecți, din echipa sa făcând parte Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Marmotele Vesele este echipa condusă de Cătălin Bordea, ceilalți membri fiind Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

"Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante și roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin țară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia, pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se pară jignitoare", a declarat Cătălin Bordea, căpitanul Marmotelor Vesele, pentru Antena 1.

"Echipa noastră este foarte unită, competitivă și ascultătoare, ca niște pârși adevărați. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ți place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului, pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast", a menționat Cosmin Natanticu, căpitanul Pârșilor Circumspecți.

Micutzu și Loredana completează show-ul România are Roast

Micutzu va fi prezentatorul emisiunii, în vreme ce Loredana va asigura atmosfera. Artista va cânta în fiecare emisiune alături de orchestra Agurida și alți invitați surpriză. Influențele muzicale vor varia de la un show la altul, în funcție de regiunile roast-uite de cele două echipe de comedianți.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Micutzu revine la iUmor, pentru prima oară în calitate de jurat - VIDEO

După mai multe momente de stand-up ajunse virale pe YouTube, Micutzu revine la iUmor, dar în calitate de jurat. Emisiunea va fi difuzată pe Antena 1 duminică, pe 20 martie.

Publicat

pe

Micutzu în juriu la iUmor 2022
Micutzu în juriu la iUmor 2022 │ FOTO: Captură YouTube

Juratul surpriză din următoarea ediție iUmor va fi Micutzu. Comediantul se va așeza la pupitru alături de Cheloo, Delia și Bendeac, urmând să jurizeze momentele umoristice din cadrul emisiunii.

Micutzu: "Deși nu pare, sunt foarte empatic"

"Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii.

Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar", a declarat Micutzu pentru Antena 1.

În clipul de promovare al ediției iUmor de duminică, Micutzu apare în postura juratului implacabil, care nu se lasă impresionat de nimic.

"Problema majoră este că râd foarte greu și rar. Deloc", spune comediantul în teaser-ul publicat de Antena 1.

VIDEO: Micutzu e al patrulea jurat la iUmor

Printre invitații ediției iUmor de pe 20 martie se va număra și Radu Pietreanu. Acesta îi va face un roast lui Micutzu, aruncând replici acide și către alți comedianți, cum ar fi Bobonete.

VIDEO: Radu Pietreanu îi face roast lui Micutzu

Printre invitații celui de-al 12-lea sezon iUmor s-a numărat și Toma Alexandru. Acesta a participat la emisiunea ce l-a avut jurat pe chef Florin Dumitrescu.

Toma a povestit despre peripețiile sale la poliție și scenariul pe care și l-a imaginat atunci când și-a găsit mașina zgâriată. Momentul său de stand-up a ajuns în YouTube Trending.

Citește în continuare

Trending