Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Micutzu a fost luat la Roast la iUmor în episodul 6 din sezonul 12

Sezonul 12 iUmor aduce un nou tip de juriu, iar pe lângă cei 3 juraţi clasici, apare şi un al patrulea care se schimbă episod de episod. După Ana Morodan, Monica Bârlădeanu, Răzvan Exarhu, Rodica Popescu Bitănescu, în cel mai nou episod iUmor Micutzu a completat juriul. Ca fiecare jurat invitat care se respectă şi comediantul a primit un roast pe măsură.

Publicat

pe

Micutzu iUmor jurat sezonul 12
Micutzu iUmor jurat sezonul 12 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Episodul 6 din sezonul 12 iUmor a inclus glume cu corporatişti, un număr de circ italian şi vedeta clipului "Cine e grăsuţa" (Dana Mihuţ), care l-a terorizat pe Cheloo, dar şi pe Bendeac. Cristi Popesco a deschis emisiunea cu un număr de standup, iar roast-urile au fost păstrate pentru finalul de episod. Un invitat surpriză a fost culturistul Radu Valahu, cu o stângăcie controlată şi un aer de strongman ameninţător şi blând în acelaşi timp.

Apoi a început roast-ul cu Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare, care a ironizat cariera lui Micutzu, barbershop-ul său şi greutatea sa. Cei doi sunt foarte apropiaţi, mai ales că recent Radu a fost invitat la podcastul lui Micutzu, unde a povestit momente cheie din cariera sa. De altfel componentul Vacanţa Mare a fost invitat în multiple rânduri în acest sezon iUmor, iar numerele sale muzicale au ridicat sala în picioare. De roast-ul său acid nu au scăpat nici nume mari din comedia autohtonă de la Alexandru Arşinel la Mihai Bobonete.

O invitată specială tot la categoria roast a fost Doina Teodoru, venită sub forma personajului Renata din "Băieţi de Oraş", serial în care a jucat alături de Micutzu, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Invitata, care în serial era iubita lui Micutzu l-a înţepat pe Bendeac pe tema complexelor sale şi adicţiei de sex. A făcut şi glume legate de vârsta Deliei, de talentul lui Micutzu (şi furturi de glume), dar şi de inteligenţa lui Cheloo. S-a amintit şi de "cei doi Micutzu", cel cu text la standup şi cel fără text memorat, invitat la podcasturi.

O altă apariţie surpriză a avut-o actriţă Tora Vasilescu, cu un monolog despre diferenţele dintre sexe, în trecut, dar şi în prezent. Alte momente cheie din sezonul 12 au fost episodul cu Chef Florin Dumitrescu drept jurat, acolo unde comediantul Toma Alexandru a făcut un număr de standup ce a intrat în YouTube Trending.

Comentează

Trending