Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Luna Amară a fost invitată la "Diud, where's my tune?" - VIDEO

Luna Amară s-a alăturat listei de artiști neconvenționali invitați în cadrul "Diud, where's my tune?". Cu acest prilej, trupa a interpretat două piese: "Unghii de Drac" și "Deadends", ambele de pe albumul "Don't Let Your Dreams Fall Asleep".

Publicat

pe

Luna Amară la Diud, where's my tune?
Luna Amară la Diud, where's my tune? │ FOTO: Captură YouTube

"Avem o regulă nescrisă la "Diud, where's my tune?": să invităm artiști care ne inspiră, artiști care continuă să ne surprindă chiar și acum, la mai bine de 20 de ani de când i-am descoperit prima oară. Luna Amară este una dintre trupele ALEA. Și ne bucurăm că i-am putut asculta live în Dă Space.

Veniți din Cluj-Napoca, aici, la "Diud, where's my tune?". Enjoy as much as we did", a transmis echipa DIUD.

DIUD este o echipă de tineri creativi, cineaști, cinefili și oameni de comunicare ce urmăresc în permanență cele mai noi tendințe artistice și tehnice în materie de scenaristică, producție și regie de film. Recent, la DIUD a fost invitată și Dora Gaitanovici, finalistă la Vocea României în 2018.

VIDEO: Luna Amară - Unghii de Drac / Deadends la "Diud, where's my tune?"

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori dar și de dragoste ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în sute de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul activității neîntrerupte.

Trending