Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lordi cântă pentru prima dată în România în 2022; Află unde vor avea loc cele două concerte din ţară

Lordi, trupa câştigătoare a concursului Eurovision în 2006 vine pentru prima dată în România în 2022. Va ţine două concerte în ţara noastră, unul la Cluj-Napoca şi unul la Bucureşti. Grupul finlandez are o activitate de 30 de ani, a creat propriul său film horror şi reprezintă unul dintre cele mai apreciate grupuri nordice.

Publicat

pe

Poster concert Romania Lordi 2022
Poster concert Romania Lordi 2022 │ FOTO: Lordi

Lordi a făcut istorie în 2006, atunci când a câştigat trofeul Eurovision cu piesa "Hard Rock Hallelujah", ceea ce a adus-o în atenţia fanilor din toată lumea. Formaţia finlandeză a făcut senzaţie prin costumele şi măştile monstruoase, văzute în toată gloria în filmul horror producţie finlandez "Dark Floors", lansat în 2008. Stilul abordat de muzicieni este heavy metal clasic, cu unele elemente de hard rock şi chiar power metal. Unele piese au refren catchy ce aduce chiar cu glam rock-ul.

Lordi împlineşte 30 de ani de existenţă în 2022 şi are o discografie de 11 albume. Grupul era fondat în 1992 de către Mr. Lordi, solist, compozitor şi creator al costumelor. Pe lângă costumele şi decorurile horror, trupa e cunoscută pentru efectele pirotehnice folosite în videoclipuri şi în concerte. Primul său mare hit a fost "Would You Love a Monsterman?", urmat de "Blood Red Sandman" şi "Devil Is a Loser".

Artiştii au la activ colaborări cu nume mari din rock şi nu numai precum Michael Monroe, Tony Kakko, Mark Slaughter, Udo Dirkschneider, Jay Jay French sau Dee Snider. Grupul a trecut prin schimbări de componenţă, de costume şi măşti, dar membri originali Mr. Lordi şi chitaristul Amen sunt încă activi de la începuturile sale.

Trupa finlandeză va cânta în România pe următoarele date:

10 octombrie: Bucureşti, Club Quantic
11 octombrie: Cluj-Napoca, Form Space

Biletele se vând prin iabilet.ro, în următoarele variante:

– earlybird – primele 100 de bilete – 99 lei
– presale – următoarele 200 de bilete – 109 lei
– presale – 119 lei
– la intrare – 140 lei

La preţul tuturor biletelor se adăugă comisionul de emitere de 10 lei.

Lordi a cântat la Eurovision Song Contest 2021 alături de alţi foşti câştigători la Rotterdam, în cadrul mometului "Rock the Roof". Grupul a surprins pe toată lumea când a promis că va lansa 7 albume în octombrie 2021. Ele au sosit ca un box set pe 26 noiembrie 2021.

Comentează

Trending