Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O nouă ediție DISKOteka Festival are loc în mai 2022; Ce artiști vor cânta

DISKOteka Festival ajunge în 2022 la cea de-a treia ediție. DJ Geo Da Silva este unul dintre primii artiști confirmați la evenimentul programat să aibă loc în luna mai.

Publicat

pe

DISKOteka Festival
DISKOteka Festival │ FOTO: Captură YouTube

Cel mai important eveniment muzical ce a avut loc în orașul de pe Bega, DISKOteka Festival revine în 2022, într-un spațiu sigur, având în vedere contextul medical încă sensibil. Festivalul va avea loc în perioada 27 - 29 mai 2022, într-o locație pe care timișorenii o îndrăgesc și cu care sunt familiarizați, respectiv la Muzeul Satului Bănățean (Pădurea Verde).

DJ Geo Da Silva va fi unul dintre artiștii prezenți pe scena de la DISKOTEKA Festival din Timișoara. Artistul a promis că va selecționa și mixa atent muzica din seturile sale pentru a crea o atmosferă incendiară și va face tot posibilul să trezească publicului frumoasele amintiri ale adolescenței, ritmurile anilor '80 și '90, îmbinate cu sunetul, luminile și vizualurile pregătite de organizatorii maratonului muzical.

Manifestarea ce a reușit să pună Timișoara pe harta marilor festivaluri muzicale europene, DISKOteka Festival întregește la această nouă ediție concertele, party-urile și expozițiile retro într-o zonă verde, aerisită, unde fiecare început de vară este o perioadă extrem de generoasă.

La fel ca precedenta ediție, Diskoteka Festival va fi luat cu asalt de prezența unor mari vedete, figuri reprezentative ale celei mai frumoase perioade din muzică de discotecă, anii '80 și '90, perioadă după care mulți iubitori de muzică tânjesc. Invitați de legendă, 3 zile de distracție, 3 scene, mii de wați, lumini și ecrane multimedia sunt elemente prin care Diskoteka Festival se întoarce cu o nouă ediție de excepție.

Prețuri bilete la DISKOteka 2022:

  • Bilet (acces o zi) - 150 lei
  • Abonament (acces 3 zile) - 300 lei

Despre DISKOteka Festival

Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum DJ Bobo, Technotronic sau No Mercy? Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii '80 și '90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale? Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive sau flash mob-uri inedite.

Trending