Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Def Leppard a lansat piesa "Kick" și anunță un nou album - AUDIO

Def Leppard a anunțat lansarea celui de-al 12-lea album, "Diamond Star Halos", care va sosi pe 27 mai. Înainte de lansarea completă a LP-ului, trupa a dezvăluit primul single - "Kick”. Te invităm să îl asculți.

Publicat

pe

Def Leppard - We All Need Christmas
Def Leppard - We All Need Christmas

Cu noua piesă, Def Leppard celebrează încă o dată influențele glam rock. "Kick" este extrasă de pe materialul "Diamond Star Halos" care, la rândul său, a fost inspirat de artiști glam-rock din anii '70 precum David Bowie, T. Rex și Mott the Hoople.

AUDIO: Def Leppard - Kick

"Diamond Star Halos" marchează primul album de studio al trupei în aproape șapte ani, de la anteriorul "Def Leppard" din 2015. De asemenea, LP-ul de 15 melodii marchează primul album semnat Def Leppard de la introducerea trupei în Rock & Roll Hall of Fame din 2019.

Câțiva invitați de seamă au contribuit la album, printre care Mike Garson - piesele "Goodbye for Good This Time" și "Angels (Can’t Help You Now)" și cântăreața Alison Krauss la melodiile "This Guitar" și "Lifeless".

Tracklist Diamond Star Halos:

 1. Take What You Want
 2. Kick
 3. Fire It Up
 4. This Guitar (feat. Alison Krauss)
 5. SOS Emergency
 6. Liquid Dust
 7. U Rok Mi
 8. Goodbye For Good This Time
 9. All We Need
 10. Open Your Eyes
 11. Gimme A Kiss
 12. Angels (Can’t Help You Now)
 13. Lifeless (feat. Alison Krauss)
 14. Unbreakable
 15. From Here To Eternity

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Def Leppard a lansat un nou single de pe viitorul album, "Take What You Want" - AUDIO

Def Leppard nu dă semne că ar încetini odată cu trecerea anilor şi tocmai a lansat un single vibrant, "Take What You Want". Sună atât de mult a anii '80 şi început de ani '90 ca şi l-ar putea asuma şi Guns N' Roses sau Motley Crue şi nu s-ar supăra nimeni. E totuşi ceva mai încărcat de pozitivitate şi veselie, mai puţin muşcător.

Publicat

pe

Coperta album Def Leppard Take What You Want
Coperta album Def Leppard Take What You Want │ FOTO: Def Leppard

"Take What You Want" este al doilea single de pe noul album Def Leppard, "Diamond Star Halos", care va sosi pe 27 mai prin UMe. Au trecut 7 ani de la ultimul LP al britanicilor, care se numea chiar "Def Leppard". VIitorul disc va sosi în multiple variante, inclusiv una Deluxe, dublu vinil, format digital, CD şi bundle-uri cu merch. În martie grupul a lansat single-ul "Kick", care a primit şi un videoclip înţesat de voie bună şi petrecăreţi de la marginea societăţii.

Acea piesă fusese concepută de chitaristul Phil Collen după ce primele 14 melodii de pe "Diamond Star Halos" erau gata, dar era prea glam să nu fie inclusă pe disc. Avea o voce "mare", sunetul acela care te face să baţi din palme în ritm cu muzica şi feeling-ul glam. E un imn de stadion şi la fel de catchy este şi "Take What You Want". Artwork-ul pentru "Diamond Star Halos" este o operta de artă şi include creaţii ale lui Anton Corbijn, omul care şi-a pus amprenta peste imaginea, fotografiile şi clipurile Depeche Mode, dar şi Maryam Malakpour. De grafică s-a ocupat grupul britanic Munden Brothers.

În ultimii 2 ani Def Leppard a înregistrat muzică nouă în 3 ţări simultan: solistul Joe Elliott în Irlanda, Rick Savage (basistul) în Anglia, Collen, Vivian Campbell (chitara) şi Rick Allen (tobe) în SUA. Cele 15 piese noi au parte de influenţe de la David Bowie, T. REX şi Mott The Hoople. Câştigătoarea de premii Grammy Alison Krauss apare pe melodiile "This Guitar" şi "Lifeless" , în vreme ce pianistul lui Bowie Mike Garszon apare pe "Angels" şi "Goodbye For Good This Time".

Def Leppard este o formaţie din Sheffield, Marea Britanie, activă din 1977. Cântă glam metal, hard rock, heavy metal şi arena rock. Grupul a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea.

Citește în continuare

Trending