Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Când apare "House of the Dragon", primul prequel "Game of Thrones" - FOTO

HBO a dezvăluit data de lansare a seriei prequel "Game of Thrones". Cele 10 episoade ale primului sezon vor fi disponibile din această vară, pe HBO și HBO Max. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "House of the Dragon"
Teaser "House of the Dragon" │ FOTO: YouTube / HBO Max

Seria "House of the Dragon" va debuta oficial pe HBO pe 22 august. Mai mult, platforma de streaming a publicat și o serie de fotografii cu personajele noului serial. Fanii GoT pot, așadar, să își imagineze lumea pe care acestea o vor crea pe micile ecrane.

Bazată pe cartea "Fire and Blood", scrisă de George R.R. Martin, și amplasată cu 200 de ani înainte de GoT, seria "House of the Dragon" explorează istoria casei Targaryen, ai căror dragoni au terorizat Tronul de Fier. "House of the Dragon" va prezenta, de asemenea, războiul civil al casei Targaryen cunoscut în Westeros sub numele de "Dansul Dragonilor".

Seria "House of the Dragon" a fost creată de George R.R. Martin și Ryan Condal, acesta din urmă scriind și scenariul alături de Sara Lee Hess. Miguel Sapochnik, regizorul care a lucrat la serialul "Game of Thrones", va reveni în echipă și va regiza câteva episoade, inclusiv episodul pilot. Printre alți regizori ce vor lua parte la noul proiect se numără Greg Yaitanes, Clare Kilner și Geeta V. Patel. Distribuția îi are în rolurile principale pe Matt Smith, Emma D’Arcy, Milly Alcock, Olivia Cooke, Graham McTavish, Paddy Considine, Eve Best, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Sonoya Mizuno, Ryan Corr sau Jefferson Hall.

"House of the Dragon" este doar unul dintre mai multe spin-off-uri GoT aflate în curs de dezvoltare. Alte proiecte includ  "Tales of Dunk and Egg", o serie bazată pe romanele cu același nume scrise de George R. R. Martin; "9 Voyages", care este centrată în jurul Lordului Corlys Velaryon, cunoscut și sub numele de The Sea Snake, The Lord of the Tides și liderul Casei Velaryon; "10.000 Ships" - despre Prințesa Nymeria, un strămoș al Casei Martell care a fondat regatul Dorne și o serie animată de aventuri intitulată "The Golden Empire".

FOTO "House of the Dragon":

Trending