Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Darius Mabda a creat un moment istoric la Românii au talent 2022; Golden Buzz pentru o viitoare stea a dansului

La 13 ani, Darius Mabda promite deja să ajungă un nume uriaș în lumea dansului. Comparat de Mihai Bobonete cu unul dintre cei mai mari balerini ai tuturor timpurilor, Mihail Barîşnikov, Darius a strălucit pe scena de la Românii au Talent 2022. Numărul său a ridicat întreaga sală în picioare, Bobonete încununând momentul cu un Golden Buzz.

Publicat

pe

Darius Mabda - golden buzz la Românii au talent 2022
Darius Mabda - golden buzz la Românii au talent 2022

Cel de-al șaselea episod al emisiunii Românii au talent 2022 a adus în fața publicului "o piatră scumpă", un talent ce se conturează a deveni un nume recunoscut la nivel internațional. Jurații show-ului de talente s-au simți onorați să-l vadă dansând pe Darius Mabda, prezicându-i un viitor măreț.

Cine e Darius Mabda, tânărul dansator de la Românii au Talent 2022 care a primit Golden Buzz

Darius este un elev de 13 ani din Oradea. A descoperit încă din copilărie că iubește dansul, începând să-l practice de la vârsta de 8 ani la o școală de coregrafie din Cluj. Părinții săi nu au nicio legătură cu lumea artei, tatăl său fiind un polițist pensionat, iar mama secretară.

"Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează. Mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei, până m-au dus", le-a povestit Darius juraților de la Românii au talent 2022.

Prezența sa scenică și talentul de a transforma emoția în artă au reieșit încă de dinainte ca numărul său de dans liric să înceapă. Felul în care Darius a descris conexiunea sa cu muzica și dansul a transmis o maturitate artistică rar întâlnită la un copil de 13 ani.

Darius Mabda: "Atunci când dansez intru așa, într-o transă, din care nu pot să mai ies, iar asta mă inspiră atunci când fac coregrafii"

"Am fost întotdeauna atras de dans. Atunci când auzeam muzică simțeam plăcere și îmi venea să dansez. Stau singur la Cluj, la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele. Este foarte îngrijorată pentru mine. (...)

Cel mai mare vis al meu este, dacă o să ajung balerin, să merg la teatrul Balshoi, și dacă o să mă duc pe contemporan, vreau să ajung în Canada.

Mă antrenez în fiecare zi, între două și patru ore. Mă duc la școală, după aceea la balet, de la balet înapoi la intenat, unde mă pregătesc și mă duc din nou la dans. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac. Atunci când dansez intru așa, într-o transă, din care nu pot să mai ies, iar asta mă inspiră atunci când fac coregrafii. Eu mi-am făcut coregrafia, singur. Un an de zile am muncit la momentul acesta. Am repetat în fiecare zi."

Cu un moment pregătit, așadar, vreme de un an de zile, Darius Mabda a prezentat la Românii au talent 2022 un număr de dans liric gândit de el integral. La final, atât spectatorii, cât și jurații s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda. "Nu se poate așa ceva. Foarte frumos!", a exclamat Andra înainte ca momentul jurizării să înceapă.

Reacțiile juraților Românii au talent 2022 după momentul lui Darius Mabda

Extrem de impresionat de Darius, Mihai Bobonete i-a oferit lui Darius cel de-la doilea Golden Buzz al său, primul mergând la Maria Raisa. Înainte, însă, de a apăsa butonul auriu i-a lăsat pe colegii din juriu să-și spună părerea.

Andi Moisescu: "Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni și pe care tu n-ai să-l uiți niciodată în viața ta"

"Darius, nu știu de unde ai apărut, nu știu ce ai făcut în ultimii 5 ani, de când te-ai apucat de dans, nu știu ce ai simțit tu când ai văzut copiii ăia dansând la televizor, dar cred că tu ești unul dintre cei mai norocoși copii din lumea asta, pentru că eu cred că tu ți-ai descoperit calea. N-am mai văzut așa ceva. Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni și pe care tu n-ai să-l uiți niciodată în viața ta. N-ai cum", a spus Andi Moisescu.

Andra: "Îți doresc din toată inima să fii pe podium anul ăsta la Românii au talent"

"Darius, am văzut foarte mulți dansatori foarte buni, foarte talentați, dar ce ai tu este atât de special. Îți doresc din toată inima să fii pe podium anul ăsta la Românii au talent, dacă nu chiar să câștigi", a declarat Andra.

Dragoș Bucur: "Probabil că este un moment de aur în viața ta acum"

"Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Este un amestec incredibil. Probabil că este un moment de aur în viața ta acum", a spus Dragoș Bucur.

Momentul de încheiere a jurizării i-a revenit lui Mihai Bobonete, care a dorit dinadins să aibă ultimul cuvânt. L-a trimis pe Darius Mabda în semifinalele Românii au talent 2022, declarând într-un testimonial că n-a putut să ignore ceea ce-i dicta inima: "A venit dinăuntrul meu, din toată ființa mea. Un talent precum al lui Darius am văzut rar în viața asta".

Mihai Bobonete: "Mi-ai umplut inima de bucurie și cred că acasă oamenii încă aplaudă"

"Darius, sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat în momentul ăsta pe scenă la Românii au talent, nu știu de unde ai venit, nu știu cum există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie și cred că acasă oamenii încă aplaudă la ceea ce au văzut.

Îți urez mult succes în continuare, dar aș vrea să știi că tot timpul, în orice ipostază a carierei tale te vei afla, eu vreau să fiu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. Și până atunci, tot ce pot să-ți dau eu de la Românii au Talent, și avem pus deoparte, este un Golden Buzz."

Înlăcrimat, dar cu zâmbetul pe buze, Darius a primit îmbrățișări din partea Andrei și a lui Bobo. "Ești extraordinar ! O să ajungi mare! De două ori cât (Mihail) Barîșnikov, sau cine vrei tu", i-a spus Bobonete, Andra fiind, la rândul ei profund mișcată de ceea ce a reușit să facă Darius: "Mi s-a părut impecabil. (...) Când se întâlnește munca, talentul și modestia e calea spre succes."

VIDEO: Darius Mabda la Românii au talent 2022

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending