Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Când apare Peaky Blinders pe Netflix; ultimul sezon debutează în această vară

Veste bună pentru fanii serialului "Peaky Blinders". Netflix a anunțat data când va începe cel de-al șaselea sezon, ultimul al îndrăgitului serial. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer Peaky Blinders sezonul 6
Trailer Peaky Blinders sezonul 6 │ FOTO: captură YouTube / BBC

Povestea serialului "Peaky Blinders" ajunge în acest an la final. Toate cele șase episoade ale ultimului sezon din serie vor fi lansate pe Netflix pe 10 iunie. Cel de-al șaselea sezon a debutat deja în Marea Britanie la sfârșitului lunii februarie pe canalul BBC One. Așa cum era de așteptat, pelicula a stabilit un nou record. La lansare, primul episod a fost urmărit de 3,8 milioane de telespectatori. A fost cel mai bun scor al unui episod de debut din serie. Mai mult, a egalat recordul general al serialului, care fusese stabilit anterior de finalul sezonului 5 din septembrie 2019.

În cadrul celui de-al șaselea sezon, Tommy Shelby (Cillian Murphy) se va confrunta cu diverși inamici, dar cel mai serios inamic pe care trebuie să îl învingă este el însuși. În ceea ce privește restul distribuției, Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Natasha O’Keeffe, Sophie Rundle, Stephen Graham sau James Frecheville revin pe micile ecrane. Regretata actriță Helen McCrory (Polly Gray) va fi comemorată în primul episod al sezonului în discuție.

Cu toate că "Peaky Blinders" se termină, scenaristul și producătorul Steven Knight a declarat recent că povestea va continua sub o altă formă, așa că fanii se pot aștepta la un film sau un spin-off.

"Peaky Blinders" este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013, a cărui acțiune are loc în Birmingham, în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Povestea se construiește în jurul lui Tommy Shelby, liderul Peaky Blinders, o bandă de gangsteri. Intriga, jocul actoricesc, coloana sonoră și întreaga producție, de altfel, au făcut din "Peaky Blinders" un serial iubit de oameni din întreaga lume, dar și de critici, show-ul câștigând numeroase premii.

TRAILER Peaky Blinders sezonul șase:

Comentează

Trending