Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Brad Pitt se luptă cu asasini în filmul "Bullet Train" - TRAILER

Fanii lui Brad Pitt îl pot vedea pe actor în "Bullet Train", un film de acțiune, programat de lansare pe 15 iulie. Pelicula se bucură momentan de un trailer oficial, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Publicat

pe

Brad Pitt în trailerul "Bullet Train"
Brad Pitt în trailerul "Bullet Train" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures

"Bullet Train" este regizat de David Leitch, cunoscut pentru "Deadpool 2", și bazat pe cartea "Maria Beetle" de Kōtarō Isaka. Pelicula îl urmărește pe Ladybug (Brad Pitt), un asasin pensionat care revine în joc pentru ceea ce pare a fi o misiune simplă: trebuie să recupereze o servietă dintr-un tren care străbate Japonia. Lucrurile nu se dovedesc a fi deloc ușoare. Ladybug se trezește ca trebuie să se înfrunte cu "tovarășii" săi de călătorie, asasini bine antrenați.

Printre ucigașii profesioniști se numără Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care vrea să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama că diferitele lor ținte sunt, de fapt, interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Trailerul prezintă scene intense de acțiune, foarte dinamice, toate desfășurându-se pe melodia "Stayin’ Alive". În timp ce Pitt și "partenerii" săi încearcă să-și îndeplinească misiunile, aceștia se implică în lupte brutale prin diferitele compartimente ale trenului. Vedem pistoale, săbii, dar și mascote gigantice, totul într-un colaj complex de acțiune și comedie.

Pe lângă actorii care interpretează diferiții ucigași, "Bullet Train" are o distribuție consistentă, incluzându-i și pe Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny și Sandra Bullock. Rolul lui Bullock fusese inițial menit să fie interpretat de Lady Gaga, care a renunțat la film din cauza unor suprapuneri de program cu "House of Gucci".

TRAILER "Bullet Train":

Trending