Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Încă 4000 de bilete puse în vânzare la concertul Maluma, de la Romexpo

Concertul din aprilie al artistului columbian Maluma va avea parte de un public numeros. Organizatorii anunță suplimentarea cu 4000 de bilete, show-ul fiind mutat de la Pavilionul Central A al Romexpo la Pavilionul B2.

Publicat

pe

Maluma în concert la El Carrusel Festival (București, 30.06.2018) │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Încă 4000 de bilete au fost puse în vânzare la concertul pe care Maluma îl va susține la București pe 8 aprilie 2022, organizatorii indicând interesul mare al publicului pentru acest show. Toate biletele suplimentare sunt în categoria General Admission, la prețul de 292 de lei. Concertul a fost, de asemenea, mutat într-o încăpere mai mare, urmând să aibă loc la PAVILIONUL B2 al Romexpo.

Bilete pentru concertul Maluma se mai găsesc la următoarele categorii:

  • Diamond Circle - Normal Price - 691.00 lei;
  • General Admission - Normal Price - 292.00 lei;
  • VIP - Normal Price - 756.00 lei.

Maluma a concertat pentru prima oară în România în 2018. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino "El Carrusel". ( Vezi poze de la primul concert Maluma în România). În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului "Despacito", Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa "Chantaje" - lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depășit 94 de milioane. E vorba de "Trap", videoclip ce poate fi urmărit aici. Luis Londoño Arias (pe numele din buletin) a avut anul trecut un videoclip în Top 10 Youtube, materialul "Felices los 4" ocupând un important loc 4.

Anul acesta, Maluma a lansat piese precum "Sobrio" și "Mama Tetema", fiind partenerul lui Jennifer Lopez în filmul "Marry Me".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 8 aprilie 2022

Maluma

Loc
Romexpo
Comentează

Trending