Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă piesa lui Machine Gun Kelly cu Bring Me the Horizon, "Maybe" - AUDIO

Machine Gun Kelly se tot chinuie să scape de etichetele care i se pun, în special de către veteranii rock-ului şi colaborează cu cei de la Bring Me the Horizon pe cel mai nou single al său. Piesa se numeşte "Maybe" şi e despre regrete şi "ce ar fi dacă".

Publicat

pe

Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe
Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe │ FOTO: MGK

"Maybe" este o piesă pop punk care aminteşte puţin de Paramore şi mega hitul "Misery Business", doar că în a doua parte auzim un spirit de rock alternativ de ani 2020 mai puternic. Este insuflat de Bring Me the Horizon mai degrabă decât de Machine Gun Kelly, care pare blocat în sound-ul celor de la Blink-182, injectat de prietenul şi colaboratorul său, toboşarul Travis Barker. Nu e prima colaborare atipică a începutului de an pentru Bring Me the Horizon.

Trupa britanică a refăcut alături de Ed Sheeran piesa "Bad Habits", dându-i o tuşă ceva mai dură, în special spre final. MGK a mai cântat live cu Oli Sykes, solistul Bring Me the Horizon în cadrul evenimentului Emo Nite din Los Angeles, care a avut loc la începutul lunii. Iubitul lui Megan Fox a mai lansat în acest an single-ul "Emo Girl", alături de fiica lui Will Smith, Willow Smith, apoi a colaborare cu Lil Wayne pe piesa "Ay!".

E tot mai clar că omul care acum câţiva ani avea un beef cu Eminem nu mai este "doar un rapper", ci se transformă într-un rockstar. El a lansat deja 4 single-uri de pe viitorul album, intitulat "Mainstream Sellout" şi care va debuta pe 25 martie prin Bad Boy Records şi Interscope. Primul single lansat de pe LP a fost "Papercuts" în august 2021, apoi "Emo Girl" cu Willow în februarie 2022 şi apoi "Ay!".

Noul LP a avut şi numele neoficial "Born With Horns", luat atât de mult în serios de artist încât MGK îşi făcuse tatuaj cu el. Până la urmă a decis să îl schimbe în ceva mai ironic. Include 16 piese, are versuri profunde şi inspirate de viaţă personală a lui Kelly, dar şi părţi de chitară mai dură. Printre artiştii şi vedetele ce mai apar pe album se numără comediantul Pete Davidson de la SNL, Blackbear, Gunna, iann dior şi Young Thug.

Industria muzicala

Christina Aguilera a sărbătorit 25 de ani de la albumul de debut - VIDEO

Christina Aguilera le-a pregătit o surpriză fanilor cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea albumului de debut. Artista a gândit o sesiune muzicală cu reinterpretări ale unor piese cunoscute de pe material, dar și cu invitați surpriză, precum Machine Gun Kelly și Sabrina Carpenter.

Publicat

pe

Christina Aguilera - sesiune aniversară 25 de ani
Christina Aguilera - sesiune aniversară 25 de ani │ FOTO: captură YouTube / Christina Aguilera

Christina Aguilera a făcut echipă cu Spotify pentru a-și reinventa emblematicul album din 1999. Cea de-a 25-a aniversare a discului a fost sărbătorită prin lansarea unul EP live care include șase cântece de pe albumul original, precum și a unui recital special.

În cadrul evenimentului, Aguilera întâmpină o serie de invitați speciali, printre care Machine Gun Kelly pentru un solo de chitară pentru piesa "Genie in a Bottle", producătorul Ron Fair și compozitoarea Heather Holly, care au lucrat la înregistrarea albumului original. Mai mult, Holly i se alătură Christinei pentru interpretarea melodiei "Obvious", pe care au scris-o împreună.

În încheierea recitalului, Aguilera îi urează bun venit colegei sale de breaslă, Sabrina Carpenter, pentru un duet impresionant pentru "What a Girl Wants".

Christina Aguilera a mai interpretat cântece apreciate precum "Come On Over", "I Turn to You" și "Reflection", cea din urmă apărând pe coloana sonoră a filmului "Mulan" din 1998.

VIDEO: Sesiune aniversară Christina Aguilera

Citește în continuare

Albume noi

Bring Me The Horizon a lansat în sfârşit albumul "Post Human: Nex Gen"

După un an de aşteptare, Bring Me the Horizon a lansat în sfârşit albumul "Post Human: Nex Gen". Avem de-a face cu un LP înregistrat în intervalul 2021-2024 şi care a fost anticipat de nu mai puţin de 6 single-uri, lansate încă din 2021, apoi în 2022, 2023 şi 2024.

Publicat

pe

Coperta album Bring Me the Horizon Post Human Next Gen
Coperta album Bring Me the Horizon Post Human Next Gen │ FOTO: BMTH

"Post Human: Nex Gen" este un album concept, care continuă povestea materialului din pandemie, "Post Human: Survival Horror". "NeX Gen" este al şaptelea album de studio al formaţiei britanice Bring Me the Horizon. A sosit pe 24 mai 2024 prin casa de discuri Columbia Records. Iniţial trebuia să vină pe 15 septembrie 2023, dar a fost amânat în cele din urmă.

Între timp formaţia s-a despărţit de Jordan Fish, clăpar şi compozitor, care a semnat cu Architects. Single-urile de pe albumul nou Bring Me the Horizon au fost "Die4U", lansat în septembrie 2021, "Strangers", datând din iulie 2022, apoi "Lost" din mai 2023. Am ascultat şi "Amen" în iunie 2023, apoi "Darkside" în octombrie 2023 şi cel mai recent "Kool-Aid" pe 5 ianuarie 2024.

BMTH a început 2024 într-un mod exploziv, interpretându-şi piesele în faţa a 140.000 de fani în Marea Britanie şi Irlanda. Acesta a fost cel mai mare turneu al său pe arene britanice, apoi grupul a câştigat şi premiul BRIT Award pentru "Best Alternative/Rock Act". Prima parte a lui "Post-Human" a fost înregistrată în timpul lockdown-ului de pe vremea pandemiei, aproape în întregime în sesiuni remote.

S-a axat pe latura întunecată şi heavy a trupei, senzaţii de goliciune, furie şi frică. Noul material este ceva mai euforic, post-hardcore şi plin de energie şi creativitate. Oli Sykes, solistul a recunoscut într-un interviu recent că a durat foarte mult ca acest material să fie compus. Problema a fost că imediat ce lockdown-ul a fost gata grupul a trecut la turnee şi concerte şi nu a mai avut timp să înregistreze.

A fost şi vina faptului că acel concept din spatele albumului a devenit mult mai popular intre fani şi a necesitat o parte a doua puternică.

Iată ce mai spune Oli:

"Este un adevărat album conceptual, cu o narațiune completă care se conectează la primul disc, dar conceptul este ascuns și îngropat. Unii oameni nu vor fi interesați, dar pentru alții ar putea fi ca o carte de auto-ajutor. Sunt multe lucruri acolo, unele destul de clare, dar multe sunt criptice și ascunse. Oamenii vor trebui să-l descifreze.

De fiecare dată când credem că l-am terminat, apare o altă piesă și este, parcă, 'Oh.' Totuși, va fi foarte bun. Este că cel mai bun album vreodată. Deci, va merita așteptarea."

Bring Me the Horizon vine în România în vara lui 2024, cu ocazia festivalului Electric Castle.

Citește în continuare

Trending