Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Andia a lansat o nouă piesă; Ascultă "Alerg" - AUDIO

Andia a lansat o nouă piesă de pe viitorul ei album de debut. Melodia se numește "Alerg" și are un sound diferit de lansările anterioare ale artistei.

Publicat

pe

Andia - Alerg
Andia - Alerg │ FOTO: Captură YouTube

"Surpriză! Am lansat o nouă piesa de pe album, "Alerg", pe canalul meu de YouTube și pe toate platformele de streaming. Este diferită de restul cu care v-am obișnuit până acum, însă sper să vă placă! Stați pe aproape căci mai urmează câteva surprize pâna la finalul lunii! V-am pupat!" - Andia

Piesa "Alerg" este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cu care Andia a lucrat la majoritatea pieselor sale.

AUDIO: Andia - "Alerg"

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară, ulterior alegând calea muzicii pop.

În septembrie 2019 a devenit membru DJ Project, fiind aleasă pentru această colaborare după 6 luni de căutări. Andia a lansat alături de ei piesele "Slăbiciuni" și "Retrograd", mărturisind într-un podcast că Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) i-au fost mentori în formarea sa ca artist pop.

"Am avut mult de învățat de la ei. Eu cu ei am avut, în mare parte, debutul meu pe scenă în muzica ușoară. Gino a mai venit cu un sfat, Maxx mi-a mai spus ceva, și cumva m-am format ușor, ușor. Au fost de mare ajutor în drumul carierei mele de până acum", a povestit Andia într-o discuție cu Amalia Năstase.

În 2020, Andia a lansat prima sa piesă ca artist solo, single-ul "Anotimpuri". Au urmat apoi piesele "Mi-e dor", "Sfârșitul Lumii" și "Universul". În primăvara acestui an, artista va lansa primul ei album.

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Muzică nouă

Andia a lansat "Pentru că", o piesă în colaborare cu Deliric - AUDIO

Andia și Deliric colaborează pentru prima dată și lansează piesa "Pentru că". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Andia & Deliric - Pentru că
Andia & Deliric - Pentru că │ FOTO: captură YouTube / Andia

Compusă de Andia, Deliric, Vlad Lucan și Alex Pelin, "Pentru că" este o piesă de dragoste rănită. Este o poveste pe note muzicale ce vorbește despre durerea care apare după finalul unei iubiri, despre amintiri care încă dor, dar care sunt prea puternice pentru a dispărea din minte.

"Pentru că" este extrasă de pe un album pe care Andia îl va lansa toamna aceasta. Tot în curând va apărea și videoclipul oficial al piesei. Este de așteptat ca emoțiile transmise de cei doi artiști să fie îmbrățișate de imagini la fel de sensibile.

Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune și a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu "La nevedere", "Salcâmii", "Retrograd", "Slăbiciuni", "Anotimpuri" și "Sfârșitul lumii". Artista a lansat și primul său album, "Pietre prețioase", care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană. Recent, artista a colaborat cu 3 Sud Est pentru cântecul "Inseparabili".

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, s-a îndrăgostit de hip hop în copilarie. La 15 ani i-a întâlnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k și Carbon, împreună punând bazele grupului Facem Records. După doi ani, în 1999, Deliric formează grupul CTC – Controlul Tehnic de Calitate. Urmează mixatape-uri și colaborări cu nume ca Da Hood și RACLA, în 2002 fiind lansat primul material discografic CTC. Sub pseudonimul Deliric 1 au fost lansate albumele "Inspecția Tehnică Periodică" (2011) și "Delicatese" (2013). Printre cele mai recente piese se numără "Lasă" și "Gogoși".

AUDIO: Andia & Deliric - Pentru că

Citește în continuare

Trending