Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

A murit Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters

Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani. Vestea tragică a fost dată de formație printr-un mesaj pe social media. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Publicat

pe

Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters
Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters │ FOTO: Captură YouTube

Trupa Foo Fighters era în turneu în America de Sud și urma să cânte la Festivalul Estéreo Picnic din Bogotá, Columbia.

"Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și intempestivă a iubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul lui contagios ne vor însoți pentru totdeauna. Suntem cu sufletul alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în acest moment inimaginabil de dificil." - a transmis trupa.

Taylor Hawkins s-a născut pe 17 februarie 1972. Era membru Foo Fighters de 25 de ani, din 1997, venind în trupă după plecarea lui William Goldsmith. Pe lângă rolul de baterist, Taylor participa la înregistrări și vocal, cu chitara sau la pian. A contribuit inclusiv pe partea de compoziție.

Ultima sa apariție alături de trupă a fost la festivalul Lollapalooza Argentina, pe 20 martie 2022. Urmărește mai jos o înregistrare video de la recitalul ce a cuprins 19 piese. Hawkins a fost vocea principală în interpretarea cover-ului “Somebody to Love” (Queen).

VIDEO: Ultima apariție live a lui Taylor Hawkins alături de Foo Fighters

Înainte să colaboreze cu trupa lui Dave Grohl, Taylor Hawkins îi însoțise în turnee pe Sass Jordan și Alanis Morissette. În 2004 începuse un proiect personal, Taylor Hawkins and the Coattail Riders, în cadrul căruia cânta atât la tobe, cât și cu vocea. Hawkins era căsătorit din 2005, având trei copii.

Comentează

Trending