Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Peste 5,000 de locuri de cazare disponibile pentru UNTOLD 2022

Fanii UNTOLD au la dispoziție peste 5000 de locuri de cazare, rezervate de către organizatori pe întreaga perioadă a festivalului. Ediția din 2022 UNTOLD va avea loc în perioada 4 - 7 august, la Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului, care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul UNTOLD, la secțiunea Accommodation. Peste 5.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

Locuri în căminele studențești

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 3 sau cu 4 paturi în căminele Universității Tehnice (UTCN 4) și ale Universității Babeș - Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop. Opțiunile disponibile sunt:

  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 2547 RON (taxe incluse) / 4 nopți - baie proprie, 4 persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UBB ) – 2638 RON (taxe incluse) / 4 nopți - baie proprie, 3 persoane în cameră

Locuri în căminele din Cluj-Napoca

Fanii festivalului trebuie să știe că există locuri de cazare disponibile și în hotelurile din Cluj-Napoca. Opțiunile disponibile sunt:

  • Hoteluri/pensiuni 3 stele – de la 2700 RON (taxe incluse) / 4 nopți - 2 persoane în cameră / mic dejun inclus
  • Hoteluri 4 stele – de la 3213 RON (taxe incluse) / 4 nopți - 2 persoane în cameră / mic dejun inclus
  • Hoteluri 5 stele – de la 4205 RON (taxe incluse) / 4 nopți - 2 persoane în cameră / mic dejun inclus

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe http://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

Primul val de artiști la UNTOLD 2022

Organizatorii UNTOLD au dezvăluit numele primilor artiști care vor urca pe scena principală a festivalului, între 4 și 7 august. Unii dintre ei vin pentru prima oară în România sau la UNTOLD. David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo fac parte din cea de-a șaptea poveste din tărâmul magic creat timp de 4 zile și 4 nopți în Cluj-Napoca. Lor li se alătură Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Festivalul UNTOLD, ediția 2022, va avea loc în perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2022

UNTOLD 2022

Loc
Cluj Arena

Trending