Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ce vedete participă la Dancing on Ice, noul show de pe Antena 1 - VIDEO Promo

"Dancing on Ice", un format de show creat în Marea Britanie și ajuns popular în alte 8 țări, a fost preluat și în România. Antena 1 va difuza această emisiune de divertisment începând de anul acesta, postul anunțând lista oficială a celor 9 vedete care participă.

Publicat

pe

Ruby / Jean Gavril / Sore
Ruby / Jean Gavril / Sore │ FOTO: Antena 1

Antena 1 și-a adăugat în grila pentru 2022 încă o emisiune nouă. După "Stand-up Revolution", show-ul de stand-up comedy cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, vine "Dancing on Ice", o emisiune realizată după un format din Marea Britanie. Show-ul a fost creat de Phillip Schofield și Holly Willoughby în 2006 și s-a bucurat de succes, fiind preluat în țări precum Germania, Italia și Belgia. În UK, emisiunea a stabilit un record de rating în anul lansării, fiind urmărită de 13 milioane de telespectatori. Chiar dacă rating-ul a scăzut, treptat, în anii următori, emisiunea continuă să se numere printre preferințele britanicilor, astfel încât show-ul va ajunge în 2022 la cel de-al 14-lea sezon. De-a lungul anilor, printre câștigătorii emisiunii s-au numărat actori, jucători de rugby și fotbal, personalități TV și cântăreți.

În România, emisiunea se va intitula "Dancing on Ice - Vis în doi" și va presupune formarea a 9 perechi de patinatori. Fiecare pereche va fi formată dintr-o celebritate și un patinator profesionist. Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Prestația va fi notată de către un juriu, perechile urmând să avanseze sau să iasă din concurs pe baza notelor obținute.

Vedetele confirmate la "Dancing on Ice - Vis în doi", de pe Antena 1

Postul nu a dezvăluit încă componența juriului, însă a anunțat cine vor fi cele 9 vedete care au acceptat provocarea de a participa la acest show. Cei 9 concurenți celebri sunt:

  • Sore
  • Ruby
  • Jean Gavril
  • Cosmin Natanticu
  • Nicolai Tand
  • Oase
  • Iulia Albu
  • Carmen Grebenişan
  • Cătălin Cazacu

Ce declară Sore, Ruby și Jean Gavril, cei trei artiști din cadrul show-ului "Dancing on Ice - Vis în doi"

Data premierei show-ului nu a fost anunțată încă, dar, potrivit unei declarații făcute de Sore pentru Antena 1, emisiunea ar putea începe în primăvară, dacă se va merge pe un format live.

"Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant. Totul pe patine", a declarat Sore.

La fel de entuziasmat este și Jean Gavril, care se declară oricând deschis la provocări.

"Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!"

Ruby simte că e cea mai mare provocare din viața sa, comparând show-ul cu un film de acțiune.

"Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși", a spus Ruby.

VIDEO Promo: "Dancing on Ice - Vis în doi", pe Antena 1

Trending