Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tove Lo lansează piesa "How Long" în cadrul serialului HBO "Euphoria"

Dacă aţi urmărit episodul 4 din sezonul 2 al serialului "Euphoria" pe HBO Go pe 30 ianuarie, atunci aţi auzit cu siguranţă noua piesă a lui Tove Lo, "How Long". Artista suedeză îşi aduce brandul propriu de dark pop în cel mai întunecat serial cu adolescenţi din istorie.

Publicat

pe

Coperta single Tove Lo How Long Euphoria
Coperta single Tove Lo How Long Euphoria │ FOTO: Tove Lo

"Euphoria" a avut parte deja de o piesă nouă Lana del Rey, "Watercolor Eyes", dar şi de release-uri semnate Billie Eilish şi Rosalia. Tove Lo aduce synth pop pur nordic prin "How Long", cu o voce curată şi un refren catchy, care sună a dans într-un club părăsit la 4 noaptea. Aparent acest sound se numeşte "nu-disco" şi nu e departe de ce a făcut Dua Lipa cu albumul "Future Nostalgia". Versurile lui Tove Lo sunt despre lupta unei persoane de a trece peste relaţia cu fostul sau fosta.

În octombrie 2021 artista suedeză dezvăluia că finalizează compoziţia celui de-al cincilea album din cariera sa, succesorul lui "Sunshine Kitty" din 2019. Artista a bifat o colaborare cu un nume uriaş în aceeaşi perioadă, apărând pe piesa "Give It All Up" de la Duran Duran. Acel single a apărut pe albumul "Future Past" al britanicilor, ducând discografia lor la 15 titluri.

Tove Lo i se va alătura lui Dua Lipa în turneul "Future Nostalgia" din Marea Britanie şi Europa, care începe în luna aprilie 2022.

"Euphoria" este o producţie semnată Sam Levinson şi poate fi descris cel mai bine ca un "Requiem for a Dream modern". În cele două sezoane vedem adolescenţi la liceu abuzând de narcotice, având relaţii, descoperindu-şi sexualitatea, dar şi ajungând la Alcoolicii Anonimi şi suferind abuzuri. Serialul nu se fereşte să arate nuditate feminină şi masculină, consum nemascat de droguri, supradoze şi momente şocante de violenţă, uneori gratuite.

Zendaya e probabil actorul cel mai cunoscut din distribuţie, alături de actorul transgender Hunter Schafer, care face un rol fabulos. Joacă şi Maude Apator, fiica lui Jude Apatow, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de comedie de la Hollywood.  Serialul a strâns 3 premii Emmy în 2020, dar şi nominalizări la premiile BAFTA, dar şi alte 3 nominalizări la Emmy 2021.

Trending