Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" a dezvăluit primul trailer oficial - VIDEO

Aventura începe în Pământul de Mijloc. Trailerul pentru "The Lord of the Rings: The Rings of Power" a fost lansat duminică, în timpul Super Bowl, dezvăluind pentru prima dată modul în care noul serial va aduce lumea lui J.R.R. Tolkien la viață. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Trailer "The Rings of Power"
Trailer "The Rings of Power" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

Trailerul de 60 de secunde se deschide cu o voce narativă fermecător de curioasă, familiară oricărui fan Lord of The Rings. Cuvintele par să fie rostite de un harfoot - un strămoș al hobbiților. Restul teaserului se desfășoară rapid, prezentând o succesiune amețitoare de imagini.

"Nu te-ai întrebat vreodată ce mai este acolo? Există minuni în această lume dincolo de percepția noastră. Le pot simți!"

Acțiunea serialului "The Rings of Power" are loc în cea de-a doua epocă a Pământului de Mijloc, cu mii de ani înainte ca Bilbo sau Frodo să-l întâlnească pe Gandalf. Povestea mai înglobează alte elemente importante precum ascensiunea lui Sauron, povestea emblematică a lui Númenor și Ultima Alianță a Elfilor și Oamenilor. După cum își amintește oricine l-a citit pe Tolkien sau a văzut trilogiile lui Peter Jackson, "Stăpânul Inelelor" sau "Hobbitul", o mare parte a acțiunii este condusă de o bijuterie super-puternică: "un singur inel să le stăpânească pe toate". Noul serial se va concentra pe toate inelele, menționate în poemul lui J.R.R. Tolkien:

"Trei inele pentru stăpânii elfi cei de sub soare,
Şapte pentru ei, piticii de viţă din săli de stâncă,
Nouă, Oamenilor care ştiu că-n lumea lor se moare, Unul
pentru el, Seniorul Întunecimii-n noaptea lui adâncă
Unde-s Umbrele în Ţinutul Mordor, ca să le găsească.
Şi pe toate să le-adune un inel, şi altul nime,
Să le ferece pe toate, astfel să le stăpânească, Unde-s
Umbrele, în Ţinutul Mordor, în întunecime".

Chiar dacă teaserul nu arată nicio urmă de inele, există o mulțime situații pline de adrenalină, susținute de personaje interesante. Vedem o versiune tânără a lui Galadriel, cum se cațără pe un munte înghețat, asistăm la o luptă cu arce și săgeți, participant fiind și elful Arondir sau facem cunoștință cu prințul Durin IV și prințesa Disa din tărâmul Khazad-dûm.

Efectul general al teaserului este unul de mare amploare, serialul "The Lord of the Rings: The Rings of Power" promițând să ofere publicul o impresionantă poveste fantasy. Potrivit presei străine, Amazon a cheltuit aproximativ 465 de milioane de dolari numai pentru primul sezon, pe lângă cele 250 de milioane de dolari pe care le-a plătit patrimoniului Tolkien pentru drepturile de a realiza serialul.

VIDEO: Trailer "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

Trending