Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Steve Aoki e confirmat în lineup-ul Neversea 2022

Steve Aoki va urca pe scena principală a festivalului Neversea, ediția din 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 7 - 10 iulie.

Publicat

pe

Steve Aoki
Steve Aoki │ FOTO: NEVERSEA

DJ-ul și producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să vină la NEVERSEA, după ce anul trecut a fost în lineup-ul UNTOLD și a susținut un moment special alături de Delia. Bineînțeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment"Cake Me", când artistul aruncă torturi în mulțime.

Producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariție pe mainstage un adevărat spectacol. Pasionat și de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale și împărtășește mereu publicului detalii despre achizițiile sale. În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care și-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari. Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil. Colecția Dream Catcher, pe care a deținut-o, a fost vândută pe piața NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari.

Prețurile abonamentelor la NEVERSEA 2022:

  • Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.
  • În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.
  • Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

În lineup-ul Neversea 2022 au fost confirmați și Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike și Don Diablo. Găsiți lista completă aici.

Până acum, la cele trei ediții Neversea, pe scena principală au urcat nume mari internaționale precum: The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Ella Eyre, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Bassjackers, DJ Snake, G-Eazy, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Axwell ^ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Tiesto sau Fatboy Slim.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 7 iulie 2022

Neversea 2022

Loc
Neversea Beach

Trending