Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022 - Duo Gemini, acrobație în sincron și artă în oglindă

Iulea și Olea au oferit publicului și juriului de la Românii au talent 2022 unul dintre cele mai spectaculoase numere de acrobație cu cercul. Gemenele din Ucraina, ce-și spun Duo Gemini, au ridicat întreaga sală în picioare, Smiley declarându-se șocat și uluit de momentul pus în scenă de cele două surori. Urmărește înregistrarea la sfârșitul articolului.

Publicat

pe

Duo Gemini la Romanii au talent 2022
Duo Gemini la Romanii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Numerele de acrobație fac, de multe ori, deliciul publicului în emisiunile de talente, însă în cazul Duo Gemini, juriul a văzut dincolo de performanță. Iulea și Olea din Ucraina i-au vrăjit pe jurați, Smiley declarând că numărul gemenelor din episodul 3 al show-ului Românii au talent 2022 a marcat, pentru el, o premieră. "Eu nu am văzut așa ceva în viața mea. Sunt șocat", a spus artistul după ce a urmărit momentul alături de Pavel Bartoș.

Cine sunt gemenele care formează Duo Gemini, de la Românii au talent 2022

Iulea și Olea sunt din Kiev, Ucraina, și au 30 de ani. Extrem de modeste, după cum a observat și Andra, cele două au promis că se vor strădui să impresioneze cu numărul lor, fără a părea că sunt conștiente pe deplin de abilitățile lor.

"Sperăm să vă placă și să ajungem la sufletele voastre", au spus cele două surori înainte de a-și începe numărul de acrobație cu cercul.

Nu a durat mult până când aprecierile au început să curgă când de la jurați, când din culise. "Mamă, superb! Superb!", exclama Smiley din culise, Andi Moisescu notând și el impresionat: "Mamă, mamă, ce poziții!".

La finalul momentului, ce a inclus prize extrem de riscante, cei patru jurați, dar și persoane din public, s-au ridicat în picioare pentru a le aplauda.

Andi Moisescu despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: "N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt"

Andi Moisescu a dorit să le felicite primul. Acesta a punctat nivelul extrem de ridicat al performanței reușite de Duo Gemini, dar și arta din spatele acestui sport.

"Ați fost magnifice, nu știu ce să zic, că nu mai găsesc cuvinte, trebuie să inventăm epitete noi. Mă tot minunez, așa, de la moment la moment, ce vine din Ucraina în zona asta de acrobație. Este la un nivel ce pare de-a dreptul imposibil. Faceți tot ce faceți la înălțime, cu un risc acolo... nici nu vreau să mă gândesc că e la o chestiune de fracțiune de secundă. Vreau să remarc ceva în mod deosebit. Fiecare moment, dacă putem îngheța cadrul ăla, vedem un tablou. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou, dar în construcția unui element e un drum. Voi până și drumul ăla îl făceați în sincron. N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt."

Mihai Bobonete despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: " Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer"

Bobo a observat legătura extrem de strânsă dintre cele două surori, iubirea, fiind, în opinia sa, elementul cheie.

"Eu am simțit că tot ceea ce ați făcut voi pe scenă se bazează pe o dragoste pe care voi v-o purtați una alteia, mai presus de orice. Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer."

Spre încântarea juratului, una dintre gemene a confirmat: "Ați înțeles bine". Drept răspuns, Bobonete și-a manifestat imediat bucuria că le-a înțeles mesajul printr-un "yeeess!".

Andra le-a felicitat și ea pe surorile de la Duo Gemini, asigurându-le că și copiii ei vor fi la fel de impresionați de momentul lor.

"A fost magnific tot ce-am văzut și mă gândeam așa: dac-aș fi fost acasă, alături de copiii mei, să vedem în fața televizorului acest moment, ei mi-ar fi spus: <<Mami, ăsta e momentul nostru preferat>>. Sunt sigură de acest lucru."

Dragoș Bucur despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: "Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut"

Dragoș Bucur a continuat ideea lui Andi, de asociere a momentului Duo Gemini cu arta plastică și sculptura.

"În momente de-astea mi-e puțin rușine că sunt aici și că trebuie să mă apuc eu să evaluez o astfel de performanță. Nu joc modestia, dar na, ce să mă apuc eu să vă spun vouă că e frumos. Da, este evident că e frumos. Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut. E un lucru pe care l-a sesizat și Andi și în timp ce mă uitam la voi, mă gândeam că de fapt nu mă uit la un număr de acrobație, nici la un număr de dans, mă uit la sculpturi și la picturi, adică vedeam Michelangelo, vedeam da Vinci."

Duo Gemini a primit din partea juraților 4 de Da.

VIDEO: Duo Gemini de la Românii au talent 2022

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol trec la următorul nivel din relație. Cei doi au anunțat că vor deveni soț și soție, povestind toate detaliile într-un clip video. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Smiley la Sala Polivalenta pe 31 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe "banca mărturisirilor" pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

"Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi", a spus Smiley.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

VIDEO: Mărturie Smiley și Gina Pistol

Citește în continuare

Concerte & turnee

Andra revine la Sala Palatului cu spectacolul-concert "Tradițional"

Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească. Spectacolul-eveniment "Tradițional" va avea loc la Sala Palatului din București pe 27 septembrie. Mai multe detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Andra - "Aievea" la Sala Palatului pe 23 februarie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concertul "Tradițional" înseamnă 2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop. O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

"De când așteptam să vă dau această veste! Sper că va fi o experiență de neuitat pentru voi! Muzică traditional românească, emoție, dans, invitați surpriză, totul gândit pentru voi!", a transmis Andra.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru single-ul "Jumătatea mea mai bună", una dintre cele mai ascultate piese din 2021, care a adunat peste 70 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Tot în 2021, Andra a lansat de ziua ei, pe 23 august, piesa de suflet - "Timpul". În urmă cu câteva luni, artista a lansat alături de Smiley melodia "Doar vina ta".

Prețuri bilete Andra - Tradițional la Sala Palatului

Biletele se găsesc online, la prețuri pornind de la 99 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziție, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending