Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022 - Duo Gemini, acrobație în sincron și artă în oglindă

Iulea și Olea au oferit publicului și juriului de la Românii au talent 2022 unul dintre cele mai spectaculoase numere de acrobație cu cercul. Gemenele din Ucraina, ce-și spun Duo Gemini, au ridicat întreaga sală în picioare, Smiley declarându-se șocat și uluit de momentul pus în scenă de cele două surori. Urmărește înregistrarea la sfârșitul articolului.

Publicat

pe

Duo Gemini la Romanii au talent 2022
Duo Gemini la Romanii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Numerele de acrobație fac, de multe ori, deliciul publicului în emisiunile de talente, însă în cazul Duo Gemini, juriul a văzut dincolo de performanță. Iulea și Olea din Ucraina i-au vrăjit pe jurați, Smiley declarând că numărul gemenelor din episodul 3 al show-ului Românii au talent 2022 a marcat, pentru el, o premieră. "Eu nu am văzut așa ceva în viața mea. Sunt șocat", a spus artistul după ce a urmărit momentul alături de Pavel Bartoș.

Cine sunt gemenele care formează Duo Gemini, de la Românii au talent 2022

Iulea și Olea sunt din Kiev, Ucraina, și au 30 de ani. Extrem de modeste, după cum a observat și Andra, cele două au promis că se vor strădui să impresioneze cu numărul lor, fără a părea că sunt conștiente pe deplin de abilitățile lor.

"Sperăm să vă placă și să ajungem la sufletele voastre", au spus cele două surori înainte de a-și începe numărul de acrobație cu cercul.

Nu a durat mult până când aprecierile au început să curgă când de la jurați, când din culise. "Mamă, superb! Superb!", exclama Smiley din culise, Andi Moisescu notând și el impresionat: "Mamă, mamă, ce poziții!".

La finalul momentului, ce a inclus prize extrem de riscante, cei patru jurați, dar și persoane din public, s-au ridicat în picioare pentru a le aplauda.

Andi Moisescu despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: "N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt"

Andi Moisescu a dorit să le felicite primul. Acesta a punctat nivelul extrem de ridicat al performanței reușite de Duo Gemini, dar și arta din spatele acestui sport.

"Ați fost magnifice, nu știu ce să zic, că nu mai găsesc cuvinte, trebuie să inventăm epitete noi. Mă tot minunez, așa, de la moment la moment, ce vine din Ucraina în zona asta de acrobație. Este la un nivel ce pare de-a dreptul imposibil. Faceți tot ce faceți la înălțime, cu un risc acolo... nici nu vreau să mă gândesc că e la o chestiune de fracțiune de secundă. Vreau să remarc ceva în mod deosebit. Fiecare moment, dacă putem îngheța cadrul ăla, vedem un tablou. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou, dar în construcția unui element e un drum. Voi până și drumul ăla îl făceați în sincron. N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt."

Mihai Bobonete despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: " Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer"

Bobo a observat legătura extrem de strânsă dintre cele două surori, iubirea, fiind, în opinia sa, elementul cheie.

"Eu am simțit că tot ceea ce ați făcut voi pe scenă se bazează pe o dragoste pe care voi v-o purtați una alteia, mai presus de orice. Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer."

Spre încântarea juratului, una dintre gemene a confirmat: "Ați înțeles bine". Drept răspuns, Bobonete și-a manifestat imediat bucuria că le-a înțeles mesajul printr-un "yeeess!".

Andra le-a felicitat și ea pe surorile de la Duo Gemini, asigurându-le că și copiii ei vor fi la fel de impresionați de momentul lor.

"A fost magnific tot ce-am văzut și mă gândeam așa: dac-aș fi fost acasă, alături de copiii mei, să vedem în fața televizorului acest moment, ei mi-ar fi spus: <<Mami, ăsta e momentul nostru preferat>>. Sunt sigură de acest lucru."

Dragoș Bucur despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: "Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut"

Dragoș Bucur a continuat ideea lui Andi, de asociere a momentului Duo Gemini cu arta plastică și sculptura.

"În momente de-astea mi-e puțin rușine că sunt aici și că trebuie să mă apuc eu să evaluez o astfel de performanță. Nu joc modestia, dar na, ce să mă apuc eu să vă spun vouă că e frumos. Da, este evident că e frumos. Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut. E un lucru pe care l-a sesizat și Andi și în timp ce mă uitam la voi, mă gândeam că de fapt nu mă uit la un număr de acrobație, nici la un număr de dans, mă uit la sculpturi și la picturi, adică vedeam Michelangelo, vedeam da Vinci."

Duo Gemini a primit din partea juraților 4 de Da.

VIDEO: Duo Gemini de la Românii au talent 2022

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Trending