Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

One True Singer este o nouă emisiune de talente produsă de HBO Max în România

Peisajul audiovizual din România se îmbogăţeşte cu o nouă emisiune, "One True Singer". Acest talent show a fost produs de HBO Max în România şi va debuta în luna aprilie. HBO Max îi va lua locul lui HBO Go începând cu data de 8 martie.

Publicat

pe

One True Singer Reality Show Romania HBO Max
One True Singer Reality Show Romania HBO Max │ FOTO: HBO Max

"One True Singer" are premiera pe 1 aprilie şi este primul talent show produs de Max Originals în România, alături de Global Records. Pe lângă elementul de show de talente vom avea şi elemente de reality show, la care vor participa tineri artişti, dornici de afirmare. Ei vor concura pentru a deveni următoarele staruri muzicale din România. Participanţii vor trebui să îşi demonstreze abilităţile vocale, de compoziţie, dar şi talentul la interpretare live.

În plus vor fi testaţi fizic şi mental, pe parcursul unor probe intense de coregrafie şi vor fi eliminaţi în etape. Cel care trece toate probleme devine The One True Singer şi primeşte un contract cu Global Records în valoare de 50.000 de euro, plus 50.000 de euro premiu. Global caută pachetul complet de artist: voce excelentă, voinţa de fier, abilităţi de compozitor, dansator talentat şi disponibil la a învăţa.

Johnathan Young, VP Original Productions, HBO a declarat:

One True Singer este o competiție. Dar este în același timp mult mai mult – este o privire rară în culise și expune multiplele talente și abilitați de care orice tânăr talentat are nevoie ca să devină cu adevărat un artist complet. Iar tinerii cu care pornim la drum sunt impresionanți! Abia aștept să îi cunoașteți!.

Ioanina Pavel, producător a spus următoarele despre show:

Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă şi pericol, care va da dependenţă încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenţi la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit. Pe parcursul sezonului, concurenţii vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experţi din industria muzicală. Sunt teste de perseverenţă şi dedicare, nu doar de voce şi atitudine de star, şi sunt menite să comprime în două luni munca experţilor care pot lucra şi ani să modeleze un talent brut într-un artist complet.

Show-ul se va putea viziona începând cu data de 1 aprilie 2022 pe platforma de streaming HBO Max.

Trending