Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Morcheeba concertează în iunie la Arenele Romane din București

Morcheeba revine în România. Skye Edwards și Ross Godfrey vor concerta la Arenele Romane din București în luna iunie. Show-ul va fi deschis de Golan.

Publicat

pe

Concert Skye | Ross (Morcheeba) la Sala Palatului 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Skye Edwards și Ross Godfrey se întorc anul acesta în România cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba - "Blackest Blue", compus în pandemie și lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obișnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice și i-a făcut cunoscuți în toate colțurile lumii, cu vânzări de milioane de albume. ""Blackest Blue" este despre găsirea unei căi de a ieși la lumină în timpurile cele mai întunecate, schimbat, dar intact".

Pe 24 iunie, pe scena Arenelor Romane din București, se vor auzi în premieră piesele de pe "Blackest Blue", precum și piese Morcheeba deja foarte cunoscute și iubite de public. Înaintea showului Morcheeba duo-ului i se va alătura special guest GOLAN, care au lansat recent cel de-al doilea material discografic, intitulat "I".

Prețuri bilete la concertul Morcheeba de la Arenele Romane:

Primele 500 de bilete early bird pentru concertul MORCHEEBA de la Arenele Romane pot fi achizitionate online, la următoarele categorii:

  • PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 235 lei
  • GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 160 lei
  • GENERAL ACCESS (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 115 lei

După epuizarea primelor 500 de bilete early bird, prețurile biletelor în presale vor fi:

  • PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei
  • GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 195 lei
  • GENERAL ACCESS (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 145 lei

Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Accesul la concertul Morcheeba

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la dată desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 24 iunie 2022

Morcheeba

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending