Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Smiley și Pavel, cuceriți de o micuță pianistă; Martina Meola a primit Golden Buzz

Concurenta de doar opt ani a reușit să impresioneze în cel de-al treilea episod Românii au talent 12. Martina merge direct în semifinală, după ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul Golden Buzz. Te invităm să afli mai multe detalii despre Martina și momentul ei de la emisiune.

Publicat

pe

Martina Meola, Golden Buzz la Romanii au talent
Martina Meola, Golden Buzz la Romanii au talent │ FOTO: PRO TV

Martina Meola are 8 ani și locuiește în Chișinău. Micuța a declarat că s-a născut în Milano, după ce mama sa (Republica Moldova) s-a stabilit ca medic în Italia. În spital l-a cunoscut pe tatăl Martinei, unde se afla ca pacient. Când Martina avea patru ani, aceștia s-au mutat în Republica Moldova. Aici, Martina a început să își dezvolte pasiunea pentru artă. La vârsta de 5 ani și 9 luni, Martina a început să studieze pianul. Mai mult, fetița cântă și cu vocea, recită poezii și frânturi de limbă. Pe scena de la Românii au talent, Martina a atras atenția de cum a pășit pe scenă. Îmbrăcată într-o rochie roz, de basm, concurenta a mărturisit că își alege ținutele în funcție de compozițiile muzicale pe care le interpretează.

La emisiunea de la PRO TV, Martina a ales să cânte la pian un colaj de compoziții semnate de Frederic Chopin, compozitor din perioada romantismului. Astfel, rochița concurentei a căpătat și mai mult sens. Dincolo de prezența scenică, Martina a impresionat cu adevărat prin tehnică, rapiditate și precizie. Jurații au fost impresionați pe talentul concurentei, ba chiar s-au ridicat să vadă dacă chiar Martina este cea care cântă la pian. La sfârșitul recitalului, toată sala s-a ridicat în picioare.

"Ce ne-ai făcut, Martina! Nu-mi dau seama cât de mult realizezi cât ești de valoroasă și talentată. Dacă la opt ani, tu cânți așa cum ne-ai cântat nouă acum, și m-am ridicat special de pe scaunul ăsta și m-am dus lângă Bobo pentru că de aici, din unghiul ăsta nu-ți vedeam mâinile. Voiam să văd acest <<balet>> superb pe care mâinile îl fac pe claviatura pianului […]. Cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă, aici, și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene", a declarat Andi Moisescu.

Dragoș Bucur a ținut să puncteze genialitatea concurentei care, doar în puțin peste doi ani, a reușit să ajungă la această performanță:

"În situații de genul ăsta mă gândesc cum era dacă un copil ca tine n-ar fi ajuns să se întâlnească cu pianul. Te sperie, te gândești că poate nu se întâmpla lucrul ăsta. Este mare lucru și bravo, nu numai ție, ci și persoanei care te-a făcut să te întâlnești cu pianul".

Adevărata surpriză a venit din partea prezentatorilor. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul Golden Buzz, trimițând-o pe Martina direct în semifinală

"Șocant a fost cât de bine cânta la vârsta de opt ani. Cu câtă viteză, cu câtă precizie. La vârsta de opt ani să fii atât de pasionat?" - au declarat cei doi.

Cu sinceritate, Andra a ținut să menționeze că dacă nu s-ar fi apăsat butonul Golden Buzz, ar fi făcut-o ea. Un astfel de talent merită un loc în emisiune.

VIDEO: Martina Meola a primit Golden Buzz la Românii au talent

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește trailerul "Încă Două Lozuri" - VIDEO

A apărut trailerul oficial al comediei "Încă Două Lozuri". Filmul îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și va ajunge în cinematografele din toată țara pe 27 octombrie.

Publicat

pe

Trailer "Încă Două Lozuri"
Trailer "Încă Două Lozuri" │ FOTO: captură YouTube / Încă Două Lozuri

Regizată de Paul Negoescu, comedia este o continuare a peliculei "Două Lozuri", lansată în urmă cu 7 ani și bucurându-se de un succes răsunător, cu săli de cinema pline și cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din țară și din străinătate.

Deși au dispărut de pe ecrane, în toți acești ani, personajele Sile, Dinel și Pompiliu au rămas drept figuri memorabile în mințile fanilor. Iată că e momentul ca cele trei personaje să revină în prim plan cu același umor de calitate și comic de situație, însă cu o temă apropiată zilelor noastre. "Încă Două Lozuri" surprinde ideea îmbogățirii peste noapte, în era digitală a anului 2023 și prețul scump plătit de unii dintre cei care au pariat pe cryptomonede - o trecere subită de la extaz la agonie.

Rezumat "Încă Două Lozuri"

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stick-ului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

Detalii despre producția "Încă Două Lozuri":

20 de zile au durat filmările pentru filmul "Încă Două Lozuri" și au fost făcute în perioada septembrie 2022- mai 2023. La 7 ani de la primul film,  echipa a revenit în locurile în care s-au filmat scenele și au descoperit cât de mult s-au schimbat orașele României din 2016 încoace. Au găsit în multe orașe străzi mai sufocate de mașini, clădiri refăcute, altele lăsate în paragină, așa se face că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. Scenele au fost filmate în mai multe locații din București, precum și în Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Alexandria și Turnu Măgurele, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești.

Soundtrack "Încă Două Lozuri"

Comedia "Încă Două Lozuri" a avut parte de colaborări inedite. Echipa filmului a lucrat cu Mario Fresh și RENVTO și au creat piesa și videoclipul "Ce seară minunată", lansate recent. Ineditul constă în faptul că doi dintre actorii principali din film, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, au înregistrat o strofă din piesă.

VIDEO: Urmărește trailerul "Încă Două Lozuri"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023 a continuat cu cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României a continuat vineri, 22 septembrie, cu cea de-a treia ediție de audiții. Află ce concurenți i-au cucerit pe antrenori cu vocile lor.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a treia rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al treilea episod Vocea României 11

 1. Delia Constantin - piesă "Somebody to Love", 3 DA, echipa Irina Rimes
 2. Alexandru Gavrilescu - piesă "Give it Away", 3 DA, echipa Smiley
 3. Ada Chicoș - piesă "Enter Sandman" - 2 DA, echipa Tudor Chirilă
 4. Mariana Mihalache - piesă "Zig Zaga" - NU
 5. Imba - piesă "Boomerang" - 4 DA
 6. Ana Stănciulescu - piesă "Gangsta", 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Elena Gatcin - piesă "Focul", 1 DA, echipa Tudor Chirilă
 8. Maria Băicănescu - piesă "Once upon a december", NU
 9. Vitalie Todirașcu - piesă "Carusso", 2 DA, echipa Smiley
 10. Melissa Antonesi - piesă "Think of Me", 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 11. Antonia Ivașcu - piesă "Inimă, nu fi de piatră", NU
 12. Dana Baldovici - piesă "Pice of My Heart", 4 DA, echipa Tudor Chirilă

Delia Constantin

Delia Constantin are 18 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Participarea la Vocea României este un pas foarte important pentru Delia și se bucură că a putut să trăiască această experiență direct de pe scena emisiunii. Concurenta a interpretat piesa "Somebody to Love" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. Acesta din urmă a pus-o pe mute pe Irina Rimes și artista nu a putut să își susțină pledoariile de convingere.

"Delia, îmi doresc foarte tare o voce ca a ta la mine-n echipă. Nu am așa ceva, cred că putem să facem niște momente senzaționale la Vocea României. Mi-aș dori foarte tare să-mi dai ocazia asta. Ai tot pachetul! Ești fantastică!", a declarat Smiley.

Theo Rose a spus:

"Delia, sunt foarte multe voci bune care vin aici, pe scenă, și sunt multe voci bune la care se întâmplă și să nu ne întoarcem. Mi-am dat seama că diferența o face fix sufletul pe care îl pui în interpretare. Asta ne-a convins să ne întoarcem și la tine".

Irina Rimes nu a avut voie să vorbească cu Delia, dar i-a scris niște mesaje secrete pe telefon. Se pare că această strategie a funcționat deoarece concurenta a ales să meargă în echipa ei.

Alexandru Gavrilescu

Alexandru Gavrilescu a venit de la Visuri la Cheie la Vocea României. Concurentul este unul dintre arhitecții emisiunii și a declarat că cea mai mare împlinire profesională este când prezintă familiei rezultatul construcției, momentele finale când se arată noul proiect. Emoțiile și mulțumirile oamenilor reprezintă cea mai mare răsplată pe care Alexandru a primit-o vreodată.

În ceea ce privește partea muzicală, Alexandru a mărturisit că nu are vreo pregătire și cântă după ureche. Vocea României reprezintă o provocare pe care a dorit să o experimenteze. La audiții, concurentul a interpretat piesa "Give It Away" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. 

"Aș spune că ai o arhitectură vocală deosebită", a glumit Horia Brenciu.

Smiley a comentat:

"Nu e ușor de cântat piesa. Îți trebuie ritm, îți trebuie suflu. Și eu sunt mare fan Red Hot Chili Peppers. N-avem cum să ratez ocazia de a mă întoarce la ceva neobișnuit".

Alexandru a ales să meargă în echipa Smiley.

Ada Chicoș

Ada Chicoș are 20 de ani și este studentă la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Mama și verișoara sa sunt persoanele care îi susțin dragostea pentru muzică. Tot ele au fost alături de Ada și la audițiile de la Vocea României.

După mai multe experiențe neplăcute trăite în liceu, bullying și hărțuiri, Ada a găsit o speranță în muzică. Concurenta a declarat că darul de a cânta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Tânăra a interpretat "Enter Sandman" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Ada, ești foc! Mă tem c-o să te duci la Tudor că ai cântat rock. Nu știu ce trebuie să fac ca să te conving să vii-n echipa mea", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a declarat:

"Nu știu în ce echipă vei merge, dar nu am auzit niciodată o voce feminină cântând Metallica atât de convingător. E o performanță ce ai făcut, din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să conserv această energie pentru că mie mi se pare că dincolo de voce tu ai avut un performance foarte coerent, foarte puternic, foarte exploziv, foarte dinamic, foarte nebun".

Ada a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Imba

Imba, pe numele din buletin Nika, este originară din Ucraina. Este cântăreața și lucrează cu soțul ei, de profesie chitarist. Au cântat pe stradă în Ucraina, Germania, iar acum în România. Imba a declarat că s-a mutat în România după ce o a patra bombă a căzut lângă casa ei. I-a fost dificil la început, mai ales din punct de vedere financiar, dar lucrurile s-au redresat odată ce a început să cânte pe stradă.

În audițiile de la Vocea României 2023, Imba a interpretat piesa "Boomerang" și a întors toate scaunele. Atât de impresionată a fost Irina Rimes de vocea concurentei încât l-a blocat pe Tudor Chirilă ca să nu aibă șansa de a o coopta pe Imba în echipa lui.

"Imba, ești o cântăreață bună! Mersi că ai venit la Vocea României și că ne-ai adus în suflet bucuria de a cânta. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu vocea ta pentru că ai niște calități vocale impresionante. Cred că te-ai conecta cel mai bine cu mine pentru că eu sunt cel mai aproape de ce ești tu, de unde vii tu și de ce simți în momentul ăsta. Cred că noi două ne-am înțelege foarte bine și cred că asta e important la Vocea României: să ai un antrenor cu care să poți să comunici foarte bine", a spus Irina Rimes.

Smiley a menționat:

"Imba, asta cu geografia conexiunilor mi se pare absurdă. Eu am lucrat cu oameni din toată lumea, de pe toată planeta și ne-am conectat fantastic. Cu unii am ajuns în finală. La mine nu contează de unde vii, contează cum cânți, cât de talentat ești, cât de bine te conectezi cu oamenii din România și cred că te potrivești bine cu mine".

Înainte de momentul alegerii, concurenta le-a spus antrenorilor că le-a verificat numărul de urmăritori pe care aceștia îl au pe social-media și că va merge în echipa celui care va face două cover-uri alături de ea și le va publica pe rețelele sociale. La auzul acestor vorbe, Smiley a spus:

"E o chestie pe care o întâlnesc pentru prima oară la Vocea României și sunt la Vocea României de la primul sezon. Aici e o treabă care nu se negociază. Aici nu negociem cine îmi dă și mie o piesă, cine face un cover cu mine la mine pe pagină. Lucrurile ori se întâmplă organic, ori nu. Nu așa se fac lucrurile și nici nu cred că e etic ca un antrenor să facă niște cover-uri cu un concurent doar pentru pagina concurentului".

În final, Imba a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu are 21 de ani și este studentă la Actorie. Concurenta a declarat că i-a dat voce lui Ariel în cea mai recentă adaptare, respectiv dublare în limba română. Pe scena de la Vocea României, Ana a ales că cânte piesa "Gangsta" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo și Smiley.

"Eu cred că în interpretarea ta a lipsit o oarecare înțelepciune. Unii se nasc cu ea, alții o dobândesc prin experiență, se poate învăța destul de rapid. Eu mi-aș dori să vii la mine-n echipă pentru că pot să lucrez în tine această înțelepciunea momentului", a declarat Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Ana, mie mi-a plăcut că ai cântat obraznic. Te știu de la SuperStar, mi-am dorit să lucrez cu tine, te-am chemat la o întâlnire, la studio, la care ai întârziat 2 ore. I-am spus atunci că nu lucrez cu oameni neserioși. Tu ai tot ce-ți trebuie, dar mi se pare că ești neserioasă. Eu în continuare cred că ai tot ce-ți trebuie să devii un super star. Dacă-mi dai ocazia să lucrez cu tine, o să-mi dau toată silința să reușești".

Ana a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Elena Gatcin

Elena Gatcin este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Constanța de mai mult timp. Femeia a participat în trecut și la "Românii au talent", unde i-a cucerit pe jurații de acolo. Acum, Elena a venit cu aceeași intenție și la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa "Focul" și l-a întors pe Tudor Chirilă.

"Mai mult decât interpretarea ta, mie mi-a plăcut vocea. Pentru asta m-am întors. Îmi pare bine că ești în echipa mea".

Bianca Ștefănescu

Bianca Ștefănescu are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor. Concurenta a declarat că ar fi vrut să meargă la Conservator, dar tatăl a insistat să urmeze cursurile de inginerie. Pentru Bianca, audițiile de la Vocea României au jucat un rol foarte important. În funcție de deznodământul momentului, tânăra ar fi ales între muzică și inginerie.

Concurenta a cântat piesa "It's Crazy" și i-a întors pe Horia & Theo Rose și Smiley.

Ai o voce povestitoare. Ești foarte potrivită pentru show-ul ăsta și mai ales pentru echipa noastră. Noi avem de spus multe povești la Vocea României așa că te invităm să vii-n echipă la noi", a spus Theo Rose.

Bianca a ales să meargă în echipa Smiley.

Vitalie Todirașcu are 53 de ani și este din Chișinău. Muzica este marea sa pasiune la care mereu a revenit. A terminat Facultatea de Actorie din Iași, apoi s-a înscris la Conservator. După absolvire, a plecat în Italia deoarece din muzică nu făcea prea mulți bani.

Călătoria lui a continuat spre Grecia unde a cântat pe stradă, iar conexiunile cu oamenii care se opreau să îl asculte i-au rămas și acum întipărite în memorie.

La Vocea României, Vitalie a interpretat piesa "Carusso" și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Nu m-aș fi întors, dar la un moment dat, publicul a început să aplaude. Și am zis că publicul a decis pentru mine", a spus Irina.

Smiley a menționat:

"Am ascultat piesa asta de foarte multe ori. O cântă o grămadă de oameni. Eu am fost în Sorrento și tu ai reușit, prin interpretarea ta, să mă readuci acolo. Ai reușit să creezi starea asta. Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta".

Vitalie a mers în echipa Smiley.

Melissa Antonesi

Melissa Antonesi are 23 de ani și locuiește în Manchester. A studiat la Institute of Contemporary Theatre. Muzica a jucat mereu un rol important în viața ei și speră ca Vocea României să fie o experiență prin care să se dezvolte și mai mult. La audiții, Melissa a interpretat piesa "Think of Me" și a întors toate scaunele. Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley.

"Eu nu m-am gândit la nimic în timp ce cântai. Mi s-a părut atât de spectaculos că ai ales să cânți asta la Vocea României, iar acum când spui că tu cânți altceva și nu te-ai antrenat în direcția asta, te aplaud și mai tare. Mi se pare fantastic să-ți asumi riscul ăsta, să vii la Vocea României să cânți operetă.

L-am blocat pe colegul meu Tudor pentru că știu că are o afinitate pentru genul ăsta, știu că s-ar fi bătut până la sânge cu toată lumea. Aș vrea să-ți spun că m-aș fi bătut chiar și cu el până la capăt, dar sunt dispus să mă bat cu colegii mei până când vei veni în echipa mea", a spus Smiley.

Melissa s-a ghidat după instinct și a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Dana Baldovici

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr".

Dana Baldovici a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Ești o revelație!", i-a spus Tudor Chirilă unei concurente la Vocea României 2023

Dana Baldovici a fost una dintre cele mai apreciate voci din cea de-a treia ediție a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023. Concurenta de 18 ani a întors toate scaunele și i-a făcut pe antrenori să se lupte din răsputeri pentru a o avea în echipă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dana Baldovici în audițiile de la Vocea României 2023
Dana Baldovici în audițiile de la Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Horia a menționat:

"De fiecare dată, Janis Joplin e câștigătoare dacă o cântă cine trebuie, iar tu ai cântat-o bine, nebuno!"

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Tudor Chirilă și-a completat discursul:

"Cred că șocul pe care mi l-ai creat mie, șocul plăcut și bucuria, este că am avut sentimentul pe care l-am avut la Rolling Stones. Era actorie, era muzică. A fost un performance care a fost metamuzică. Îți dai seama că suntem aici în genunchi, ne tremură genunchii să lucrăm cu o asemenea voce. Ești o revelație! Felicitări!"

Smiley a spus:

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr.

Theo Rose a declarat:

"Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine. Cred că e important pentru oamenii de acasă să știe că maniera asta de interpretare este una foarte riscantă pentru voce și că-ți trebuie tehnică vocală foarte bună și puternică să poți susține un moment ca ăsta. Asta ține de pregătirea ta în materie de tehnică vocală, orele de canto pe care le faci cu profesoara ta și vă felicit pe amândouă, e excepțional! Dar energia pe care ai transmis-o îți aparține, e din tine, e a ta și nu poate să ți-o ia nimeni. Asta te face să fii extraordinară și să scrii istorie la Vocea României".

Dana Baldovici le-a dezvăluit antrenorilor că își dorea foarte mult să ajungă în echipa unui anumit mentor, iar acela a fost Tudor Chirilă.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending