Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Macaulay Culkin vorbește despre criza vârstei mijlocii într-o viitoare serie documentară

Macaulay Culkin a reușit să cuprindă frumusețea și năzbâtiile copilăriei în filmele "Singur Acasă", rolul său rămânând până în ziua de astăzi unul dintre cele mai memorabile din cinematografie. Acum, la vârsta de 41 ani, actorul își dorește să detalieze o nouă etapă din viată - criza vârstei de mijloc. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Macaulay Culkin la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Macaulay Culkin la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon │ FOTO: captură YouTube / Macaulay Culkin la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Îmbătrânirea este un proces dificil de acceptat pentru mulți dintre noi. Iar când ne gândim că unul dintre starurile care ne-au marcat copilăria a trecut pragul vârstei de 40 de ani, ne simțim și mai timorați. Cu toate acestea, Macaulay Culkin ne invită să facem haz de necaz și să privim cu optimism fiecare an pe care îl adăugăm la vârsta biologică.

Actorul va lansa o serie documentară în care va detalia complexitatea vârstei de mijloc. Intitulat "Macaulay Culkin’s Midlife Crisis", proiectul îl va urmări pe actor în timp ce călătorește prin lume, discutând subiecte existențiale și explorând modul în care diferite culturi se confruntă cu atingerea vârstei mijlocii. Nu vor fi uitate și alte aspecte care vin împreună cu anii (căsătorie, copii) pentru ca telespectatorii să primească o imagine completă și complexă a seriei documentare.

Proiectul a fost inspirat de o postare pe care Macaulay a publicat-o pe Twitter la aniversarea vârstei de 40 de ani:

"Hei, prieteni! Vreți să vă simțiți bătrâni?
Am 40 de ani.
Cu plăcere".

"Macaulay Culkin’s Midlife Crisis" este realizat în colaborare cu Lightbox, o companie multi-media fondată de Simon și Jonathan Chinn. Cei doi au declarat:

"Mack rămâne la fel de emblematic și la fel de iubit ca întotdeauna - o senzație pe rețelele de socializare, antreprenor pe internet și un membru activ al trupei sale The Pizza Underground. În ciuda statutului său legendar, la fel ca noi ceilalți, trebuie să se confrunte cu ceea ce înseamnă să fii un tip normal de vârstă mijlocie, cu o soție și un copil care în curând va avea aceeași vârstă pe care o avea el când a devenit vedetă internațională. Suntem încântați să lucrăm cu el la crizele noastre de vârstă mijlocie, în cadrul acestui proiect interesant!"

Macaulay Culkin este în prezent editorul și CEO-ul site-ului și podcast-ului "Bunny Ears". Fanii l-au putut vedea pe micile ecrane anul trecut, odată lansarea celui de-al zecelea sezon "American Horror Story". În ceea ce privește viața personală, Culkin este într-o relație cu actrița Breda Song. Cei doi au împreună un băiețel.

Trending